Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
1370-es:"férj jól van"
Ez kinek az érdeme...?
1371-es: "hazudhatsz és ferdíthetsz"
Miért állanék érdekembe': olcsóbb lesz a kenyér, több lesz a nyögdíjam...?
"Jaj, ma rengeteg dolgom van, de majd este elolvasom a mai sok-sok izgalmas okosságot. Húzz bele!"
Grízestészta és többiek, talán el kellene kerülni, hogy ugyanolyan ragacsos függőségbe kerüljünk egy értetlen, éretlen és beteg elme topicjától, mint a topic gazdája a menyecskétől és a konzul úrtól.
A magam részéről felüdülés volt az a 4 nap az év végén, amikor senki nem írt ide.
És sajnálom azt a félórát naponta, amit ezen és hasonló topicok olvasgatásával és felesleges (falra hányt borsó) válaszok írásával töltök.
#1375: Szia, én szg-pel dolgozom, itt ülök álló nap. És a munkámban vannak olyan folyamatok, amik 2-3 percig tartanak, ez alatt szoktam pl ránézni erre a kérdésre... De ha nem így lenne, akkor is követnék egy-két eposzt, mert érdekes a kérdező reakciója ill. az, hogy mikor-hogyan ér véget a történet ill. az itteni diskurzus. Én ezt nem érzem kényszeresnek, van pár ember, akikkel privátban is kitárgyalunk dolgokat, értelmeseket beszélgetünk.
De az is érdekelne, hogy ha a fél órát feleslegesnek érzed, akkor Te miért jársz ide? Hm?
De ennek a kérdezőnek nincsenek reakciói. Ugyanazt fújja betűről betűre, mint 4 hónappal ezelőtt. 😂
Mintha egy géppel próbálnál beszélgetni, egy ügyfélszolgálati chatrobottal, aminek van néhány előre betáplált válasza és ha nem érti a kérdést, akkor dob egy random választ, vagy visszakérdez egy irreleváns dolgot. 😂
Egy olyan embert(?) győzködünk 4 hónapja, aki képtelen emberi reakciókra, sem társalogni, sem vitázni nem képes.
Valószínűleg emberi kapcsolatai sincsenek, mert ha a való életben is ezt csinálja, csak a betanult frázisokat fújja, mint egy papagáj, akkor nincs ember, aki tartósan szóbaállna vele.
#1377: Tökéletesen egyetértünk.:) De engem pont ezért érdekel. Volt itt egy másik krapek is, ő se értette soha, hogy miről beszélünk, mit akarunk mondani neki. És engem pont ez az állapot foglalkoztat, igazából az, hogy fafejű/pszichésen sérült/ autista vajon az istenadta vagy annyira megzakkant ettől a konkrét szitutól, hogy mereven elszigetel magától minden olyan érvet/infót, ami nem illeszkedik az ő privát világképébe.
Ez a kérdező el lesz itt még jódarabig... Amikor lejár a 'kiemelt' időszak, akkor pár napig nyugi van, de amint újra van lehetősége kiemelni, azonnal megteszi és akkor mindig bukkannak fel új húsok, akik próbálják meggyőzni.:) Ciklus ujraindul.:)
Ha a kérdező a volt férj, el nem tudom képzelni, hogy hogyan tudta 11 évig elleplezni a házasságában az abnormalitását.
Kizárt dolognak tartom, hogy a válás hozta volna ki belőle a debilt. Vagy léteznek ilyen esetek a szakirodalomban, hogy valaki egész életében normális, de egy lelki trauma így megzakkantja? Ez annyira hihetetlen nekem.
Önmagában már az is hihetetlen, hogy 11 év együttélés után még nem unt rá egymásra két ember és trauma lehet az elválás. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!