Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"Nemcsak karácsonykor kévánta látni a kicsike a házastársát. S zsarnoknak sem gondolta."
Ki mondta?
1328-as:"nehogy megtudjuk a valódi okot"
Pedig ismeretes: nagyravágyás, kapzsiság, mohóság, értékválság...
'1323-as:"Ő ugyanis nem csalt meg senkit"
Á, nem, "csak" a felebarátját.'
Lehet, hogy Mangalica is úgy gondolja, mint én: nem bántok direkt senkit, nem lopok, nem hazudok, nem gyilkolok, nem keserítem meg senki életét öncélúan, de elismerem: magamnak én vagyok a legfontosabb. És ha a nagyon fontos, számomra nélkülözhetetlen jogaim gyakorlása bárkinek rossz érzést /kellemetlenséget okoz, akkor azt nagyon sajnálom, de azért fogom gyakorolni a jogaimat.
Pl: én is ott hagytam a férjemet, mert már nem volt jó vele élni. Ez után megismerkedtem mással és boldogan élek vele, mert ez jó nekem.És mindezt úgy tettem, hogy tisztában voltam vele: a férjemnek nem jó.
De nem állok a saját kerítésem mellé a kocsimmal, mert ettől a szemközti szomszéd nehezebben áll ki a sajátjával. Mondjuk, egy kamionnal is ki lehetne, de ő nem tud én meg elfogadom ezt.
A két dolog között szerintem egyetlen különbség van: az első esetben nincs alternatíva, a második esetben meg van. Így lehet a konzul is: sajnálja, ami történt, de mégis fontosabb neki önmaga, mint a felebarátja.
Hazudnia meg nem kellett: azt mondta, hogy ezt akarom, és jogom van hozz és lehetőségem is, hiszen a nő is ezt akarja... Mi ezzel a baj? Önként álltak össze, ahogyan Ádám és Éva... persze, Ádámnak mázlija volt, nem volt még konkurencia.:)
Megkeresem már a konzul urat, hogy megmutassam neki a róla szóló gyakoris topicot, pár estés szórakozásnak jó lesz neki és becses nejének. 😂
Már, ha egyáltalán érdekli még őket ennek a pojácának a szánalmas vergődése. 😂
#1333: Így vagyok vele én is, akkor szoktam ide felnézni, amíg fut a progim. Ezeket a 2-3 perceket használom ki... de azért nagyon szomorú, hogy ilyen sorsok vannak. És most higgyük el, hogy ő nem a férj, akkor még szomorúbb: valakit ott hagyott a felesége, az elhagyott jól van, túllépett rajta, ez a retardált meg 4. hónapja itt gyűlölködik.
És itt is látszik, hogy kár 'csomagolnia'- egyrészt senki se hiszi el, hogy nem ő a férj, másrészt meg mindenki sokkal -sokkal empatikusabb lenne, ha elismerte volna, hogy ő a férj. :)
Na, léptem én is :) Szia!
1335-ös:"fontosabb neki önmaga, mint a felebarátja."
Így a keresztényi.
"nagyon fontos, számomra nélkülözhetetlen jogaim gyakorlása bárkinek rossz érzést /kellemetlenséget okoz, akkor azt nagyon sajnálom, de azért fogom gyakorolni a jogaimat"
Tehát, ez mangalica mentalitása: egy feudális önkényúré...(?)
1335-ös:"Hazudnia meg nem kellett"
Aha, tehát folyamatosan tájékoztatta a férjet, hogy: bejön a nejed; épp most flörtölök vele; meg akarom húzni; épp most tcskölöm...
Szerintem azzal nincs semmi baj, ha csak az egyik fél dolgozik, amennyiben eleget keres. Ebben az esetben az egyik fél gondoskodik a közös otthonról, a másik pedig biztosítja az ehhez szükséges anyagiakat. Ez nemektől függetlenül egy működőképes munkamegosztás lehet. Sokan alábecsülik az otthoni munkát. A probléma akkor van, ha nem pénzt kereső fél otthon se csinál semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!