Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
1280-as: "az exfocista meg mint Berki, mentalistásra biztosan"
Miközben én, aki állítólag a férj vagyok, állítólag 60. életévemet tapodom választékos s archaikus szóhasználatom alaptyán (ld. 1280-as hsz-t) - "Berki mentalitással" ...
:D
Üljetek le egy kávéra, hátha egymásra találtok... 😂
Hogy 52 éves vagy-e, vagy 60, lényegében mindegy, első esetben is 18 évvel idősebb vagy az exnejednél.
Ha most vállalnál gyereket valami új kicsikével, aggastyán leszel, mire érettségizne.
Eddig is röhögött az idióta szóviccein kérdező, tudathasadásában jelentős hangulatingadozásai vannak. Mintha minimum két külön személy fogalmazná a válaszait, ha visszalapozol 10-20 oldalt, fogod látni magad is. Elvileg végig olvastad, azt mondtad legalábbis.
1284-es:"egyébként mennyire találtam el a karakterleírásokat?"
Meg ne bocsásd, de gyakorlatilag köszönőviszonyban sincs a valósággal sem a férj, sem a kicsike, sem a mangalica leírása. De ez ne szegje kedvedet, lehet korrigálni az álláspintokat folyamatosan.
"ez az egyik legjobb megküzdési stratégia"
Mivel kéne ugyan megküzdenem...?
1285-ös:"52 éves vagy"
Annyi vagyok? Hát a férj...?
"az exfocista meg mint Berki, mentalistásra biztosan"
Berki az nem focista volt, hanem kapus, azért volt olyan nagy lób@szó, hogy Várkonyi Andika még Bochkor feleségeként kismadárnak érezte magát a karjaiban valami táncos műsorban. 😂
Exfocista exférj kérdező karjaiban biztosan nem tudnád átélni ezt az élményt, hiszen valószínűleg egy diót sem tudna puszta kézzel feltörni. Maximum 173 centi, 60 kilóra tippelem. De lehet, hogy túl magasnak saccoltam és csak 165 centi, abból ered a kisebbségi komplexusa a 185 magas és 100 kilós vetélytársa mellett. 😂
1285-ös:"Ha most vállalnál gyereket"
Ééén? Amúgy mangalicának lesz gyereke? És ha lesz: megéri majd az érettségijét? Azért 20-30 kiló súlyfölösleg nem kis eü kockázat. Persze, vannak szuper német, amerikai meg svájci gyógyszerek, de mennyit is kell még mangalicának az első sztrókjáig aludnia?
"Maximum 173 centi, 60 kilóra tippelem. De lehet, hogy túl magasnak saccoltam és csak 165 centi"
Az már művészet, hogy még csak vaktába' sem tudsz semmit eltalálni. Egy ötéves kisgyerek a vurstliban a céllövöldében csukott szemmel már rég' eltalálta volna a fődíjat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!