Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Fotózd csak be a válási papírokat.
"Nincs hozzáférésem."
Naná, hogy "nincs", hiszen azonnal cáfolnák a hivatalos bírósági iratok minden hamis szavadat. 😂
"Itt te rágalmatod hamisan - a férjet."
Éppen ellenkezőleg, azt szeretném, hogy idézd meg ide a volt férjet is, mondja el a saját verzióját ő is! Nincs szüksége egy ilyen fogadatlan prókátorra, mint te vagy!
Rád, aki azt állítod magadról, hogy nincs személyes érintettséged az ügyben, mégse tudsz lekattanni három idegen ember magánéletéről. Ez nettó debilség, próbáljuk veled megértetni, de hónapok óta lepereg rólad minden építő kritika.
Hiszen csak lejáratod a kommentjeiddel a volt férjet is, annyi negatív információt megosztottál már róla, hogy senki nem érez vele együtt, éppen ellenkezőleg, mindenki jogosnak tartja, hogy elvált tőle a felesége.
#1270 Nem rólam szól a topic - ha nem tűnt volna még föl.
1271-es:"annyi negatív információt megosztottál már róla"
Mennyit? A fantáziálgatásaidat ne kavard ide...
Egyetlen egy kedves jelzőt nem mondtál a volt feleségedről, pedig 11 évet áldozott rád a legszebb, fiatal éveiből, pedig te már akkor sem voltál fiatal, most meg aztán...
"Enyémről...?"
Nem a tiéd? Akkor kinek volt (és jelenlegi) feleségét mocskolod itt 4 hónap és 1300 komment óta?
Nem félsz, hogy megint utolér a "karaktergyilkosság" és mehetsz (vissza?) a sittre zaklatásért és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért?
Meséld már el légy olyan kedves milyen karaktergyilkosságot követett el a volt férj ellen a konzul úr, hadd érezzünk valami szánalmat iránta, ha már eddig nem éreztünk!
Minek kellett egyébként a konzul úrnak egy ilyen buta, törtető, 34 éves, telisz@rt búvárruha, ha a 2 milliós havi fizetéséből vehetne maga mellé párosával 22-23 éves, sugárzó szemű, feszes bőrű, hamvas, fiatal, okos, nyelveket beszélő, egyetemet frissen végzett gyakornokokat? Mit tud ez a 34 éves buta liba, hogy neki mégis ő kellett a friss húsok helyett? Őt is az ujjai köré csavarta, mint a volt férjet? Szegény férfiak a történetben... :(
1273-as: "Minek kellett egyébként a konzul úrnak egy ilyen buta, törtető, 34 éves, telisz@rt búvárruha"
Ennyire fussa mangalicának. Nem mindenki Gigachad, nem mindenkinek juthatnak top10-es húszévesek. Miért is zavarná amúgy a kicsike törtetése, butasága?
"2 milliós havi fizetéséből vehetne maga mellé párosával 22-23 éves, sugárzó szemű, feszes bőrű, hamvas, fiatal, okos, nyelveket beszélő, egyetemet frissen végzett gyakornokokat"
Ezek szerint - mégsem...
1273-as:"milyen karaktergyilkosságot követett el"
A házasságtörés karaktergyilkosság...
Konzul úrra nem tudsz más jelzőket aggatni, mint ezt a kettőt (nagykeresztény mangalica)? Ez így eléggé fantáziátlan, kis lovag...
Idézd már meg a volt férjet, hátha ő tudna mondani cifrább jelzőket is, mint te, aki csak egy kívülálló vagy ebben a történetben!
Úgy látszik a 11 év együttélésben is hárman voltatok jelen, ti ketten (skizofrénia), meg a volt feleség.
De én már az egész sztoriban régóta erősen kételkedem, annyira nem tudsz konkrétumokat mondani a 11 évnyi közös élet történéseiből, hogy hiteltelen az egész. Csak a tudathasadt másik feleddel történt meg, a valóságban nem.
1276-os: "nem tudsz más jelzőket aggatni, mint ezt a kettőt (nagykeresztény mangalica)?"
Ezek a legjellemzőbbek, mik relevánsak is a történet szempontjából.
"Ez így eléggé fantáziátlan"
Nem is én fantáziálgatok itt mindenfélét...
én vagyok az aki végigolvasta az egész sztorit, vagyis ezt a tragikomédiát...de egy valamit nem értek. az mikor és hol derült ki, hogy az exférj idősebb a kicsikénél 20 évvel. ez az információ nem rémlik nekem, hogy olvastam volna erről.
kérdező, a karaktereket szinte látom magam előtt kinézetre, személyiségre mintha egy filmet néznék :) a kicsikét egy műszempillás, műkörmös,hosszú sötét hajú, igen csinos nőnek képzelem, a mangalica úgy jelenik meg előttem mint a jurassic park első részében a kövér csávó, csak egy extra konzervatív kiadásban. az exfocista meg mint Berki, mentalistásra biztosan. Ezért vicces nekem, mikor egy ilyennek elképzelt karakter a bibliai idézeteket hozza elő. :)
1278-as:"az mikor és hol derült ki, hogy az exférj idősebb a kicsikénél 20 évvel"
Pont akkor s ott, mikor az "derült ki", hogy a férj abúzív s bántalmazó volt: rosszindulatú rágalmazás...
"mikor és hol derült ki, hogy az exférj idősebb a kicsikénél 20 évvel. ez az információ nem rémlik nekem, hogy olvastam volna erről."
Ha figyelmesen olvastad kérdező régies fogalmazását, akkor feltűnhetett, hogy 50, sőt 60 év alatti emberek nem fogalmaznak úgy, ahogy kérdező teszi. Ez pedig behatárolja az életkorát.
Az pedig kezdettől nyilvánvaló mindenkinek, hogy a volt férj egyenlő kérdezővel, nagyon sok rövid és indulatos kommentjével elárulta már magát.
Elég volt egy-két célzott komment, amire indulatból reflektált és nem figyelt oda, amire egyébként gondosan ügyelt majdnem mindig, hogy kívülálló félként mutassa magát.
Azt pedig soha nem cáfolta, hogy nagy volt a korkülönbség a házas felek között.
Én 20 évre saccolom, de lehet, hogy volt az több is.
Tehát a legnagyobb problémává ebben a (kényszer)házasságban a generációs szakadék vált.
9 évig (abból másfél évig házasságban) elszórakozott az öregedő "férfi" az ifjú, reá fölnéző kicsikével, kénye-kedve szerint manupilálta, bebeszélte neki, hogy önerőből képtelen bármit is elérni, mindent csak a vakszerencséjének (és gondolom a férjének) köszönhet az életében és az előmenetelében.
A kishölgy egy darabig el is hitte ezeket, amikor viszont megkapta álmai állását egy külföldi diplomáciai szolgálat formájában és bejelentette az akkor már 1,5 éve férjének, hogy elfogadja és külföldre költözik, akkor hősünk megijedt, hogy elveszíti "arany" kalitkában tartott madárkáját és gyorsan felmondott a munkahelyén ("jól fizető állást adott fel"), hogy asszonykával tarthasson a külszolgálatra, mint kolonc családtag (eltartott, munkanélküli férj).
Ahol, mint az élet megmutatta, nem sikerült 2 év alatt sem beilleszkednie, munkát találnia (egyszer sem érkezett rá konkrét cáfolat kérdezőtől, csak hablatyolás és zavart terelés), helyette bizonyára pökhendien osztotta az észt a feleségének, mint korábban is és mint itt nekünk is, és rá is ment a házasságuk.
Asszonyka megunta és beadta a válópert, amit hősünk úgy tálalt nekünk, mintha asszonyka félredugott volna, pedig valószínűleg csak utána jött össze a konzullal, miután a pökhendi férjével megromlott a viszonya. De ez a történet szempontjából igazából teljesen lényegtelen, csak kérdezőnek fontos, hogy ezzel hiteltelenítse az asszonyt és ne kelljen szembenéznie a férjnek a saját kudarcával.
Mindenki hibás, csak ő nem, mindenki csaló, csak ő szent.
Igen. Álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!