Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
kb 2 estém ráment :) mi motivált? hát az utóbbi időben minden megcsalásos sztori nagyon érdekel, a szereplők érzései, motivációi, hogyan alakulnak ki ez a viszonyok stb.
Egyébként, amiért ezt a brutális terjedelmet végigolvastam, az az, hogy a szimpla megcsalásos sztoriból olyan dramaturgiai elemek kerekedtek ki, hogy esküszöm szinte magam előtt látom a mangalicát, a kicsikét és a megcsalt exfocista exférjet. Elképesztően humoros néhol a megfogalmazás, a válaszolók meg adják alá a lovat. A bibliai idézetek mikor bejöttek, na ott végem volt. :D Ez egy igazi tragikomédia. Egy alapvetően szomorú történet, az ember néhol mégiscsak röhögni tud rajta. :) Ennek ellenére mélyen együttérzések a megcsalt férjjel, ne értsd félre.
1227-es:"ők nincsenek itt"
Attól még róluk szól a kérdés, tehát felőlük ítélkezz...
Nem itelkezek olyan emberek felett akik nincsenek itt és nem tudják elmondani a saját oldalukat.
Mert messziről jött ember (te) azt mond amit akar.
Bíróság se ítél el úgy senkit hogy nem hallgatja meg.
Miért kéne elhinnunk hogy te csak a szent igazat mondod? Ki vagy te?
Tudom hogy erre se fogsz válaszolni.
#1238: Igazad van, abban itt mind egyetértünk, hogy sérült a kérdező. Úgy látom:azzal, hogy itt beszéli ki, még jól is járhatna.( csinálják sokan, van/volt olyan, akivel priviben is leveleztem, és azt láttam, hogy jót tesz neki , hogy itt sokan, sok szempontból, sok előző tudással, tapasztalattal, stb) De az a mód, ahogyan kibeszéli: ez szerintem csak árt neki, még inkább beleragad az adott szituációba. A pszic-tól ez a szitu szerintem annyiban különbözik, hogy mi itt nem tudjuk kilendíteni/tovább lökni, a pszic.-nak meg ez lenne a célja. Borzasztóan sokat elárul az, hogy nem mondja meg: ki ő a történetben. Mert hát ki lehet? Férj? Férj közeli kapcsolata/rokona? Férj plátói szerelme? Szomszédasszony? Mindenki nyugodt lélekkel felvállalná a szerepét, egy kivétel van( mert ő cikinek érzi): a férj. Ergo : ki a kérdező a történetben? Nos, amíg erre a kérdésre sincs válasz, addig igen messze van még a kérdező a történtek feldolgozásától.És arra sincs válasz, hogy mikor történt a válás. Lehet, hogy már több éve... Szóval ide tényleg kellene egy szakember.
Más kérdés: Te hogyan jutottál túl a dolgon? Mert ha jól gondolom, Téged is megcsaltak/elhagytak. Te hogyan dolgoztad fel azt, hogy miért történt az, ami történt? Írsz erről picit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!