Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.
Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.
Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?
Sajnos ilyen az ember, ha minden rendben és nincs gond, generál egyet, na meg az évek ugye, túl megszokott lett, hiányzik a spontán, hiányzik az új, a varázs...ezek természetes emberi érzelmek, nem lehetetlen elnyomni őket, de megéri elnyomni?
Értem ezalatt, hogy aminek kezdete van, sajnos van vége is...lehet ez a kapcsolat ennyit futott.
Sajnos minden emberben ott van ez a tombolhatnék, ha fiatalon nem tudtam kiélni magad, sajnos később fog jönni ez.
Hogy tudd milyen mással, hogy érezd, hogy milyen más, hogy ne legyenek előtted megválaszolatlan kérdések, hogy egy neked tetsző férfival milyen lenne a szex, milyen lenne a kapcsolat, vagy egy külsőre nem top pasival, de benső értékeit nézve nem tudsz neki ellenállni és kipróbálod egy ilyennel is a kapcsolatotot, a szexet, vagy egy kaland stb.
A barátnőm ebben van mint te, csak mi 5 éve vagyunk még együtt, de már egyszer megcsalt sajnos, én voltam neki kb az első...és mindig is féltem, hogy egyszer eljön az idő amikor megbolondul, sokat tudnál vele erről beszélni amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!