Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.

Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.

Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?

2023. ápr. 16. 01:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
92%

Pedig ami jár neked az a tiéd lesz. Se többet, se kevesebbet nem kapsz.

Tisztességesen végett vethetsz az egész házasságnak, viszont ha szeretők lesztek és kiderül, mert kifog elég csak egy pletykás ismerős, vagy hogy belenézz a telóba valamelyik házastárs, akkor úgyis el fog tőled válni.

Akkor miért húzod az időt?

2023. ápr. 16. 10:01
 22/84 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem semmi bak nincsen Veled, annyi történt, hogy kezdesz érni s ezzel együtt változik az is , hogy mit akarsz az élettől és a másiktól. 29 évesen már 10 éve együtt vagy valakivel. Ez természetes, hogy megváltozott a 19 éves éned már. Nincsen ebben semmi különleges. ,erj változtatni hiszen egy életed van . Ez nem apakomplexus mint sokan itt írják hozzá nem értő módon amiből csak az jön le, hogy mit merészelsz , miért nem jó neked az ami eddig volt. Ne foglalkozz hülyék ostoba tanácsaival. Egy nő tegye azt amit éppen a szíve diktál, hiszen a férfiak is ezt teszik. Merj egy 49 évessel is kezdeményezni. Lehet , Ő lesz életed nagy Ő-je.
2023. ápr. 16. 10:12
 23/84 anonim ***** válasza:
85%
Jah hogy már azon gondolkozol hogy kefélsz vele mert mi van ha nem fog kiderülni? Hát tudod amit a szöveged elején éreztem kicsi megértést az most végleg elszállt. Menjél szépen keress egy ásót és ásd el magad. Ha már gerinced nincs akkor legalább a földet tápláld. Nagyon szeretheted a párod hazudgálni azt tudsz csak mert viszket és nem bírsz magaddal. Ezért is utálom az embereket.
2023. ápr. 16. 10:28
 24/84 anonim ***** válasza:
100%
Válj el ha ennyire nincs benned gerinc
2023. ápr. 16. 10:29
 25/84 anonim ***** válasza:
90%

Sajnálom a férjedet.

Válj el, mert ha megcsalod, és kiderül, azzal sokkal nagyobb fájdalmat okozol neki. Erre vágysz?

Ha igen, akkor tényleg baj van veled.

2023. ápr. 16. 10:35
 26/84 A kérdező kommentje:
Dehogy vágyom erre, hogy neki fájjon, szeretem. És július óta nyomom el ezt a vágyat, van, hogy egyáltalán nem érdekel, van, hogy nagyon izgat, azért kérdeztem mi a baj velem.
2023. ápr. 16. 10:49
 27/84 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem írtad vilna, hogy 29 vagy, azt hinném egy 18 éves írja ezeket a dolgokat, lehet ez a baj?
2023. ápr. 16. 10:54
 28/84 anonim ***** válasza:
5%
Mert a pasik amúgy hűségesek mind ugye kedves áldozathibáztató férjek és urak? Mert egy pasi se lép tovább ha unja a nőjét, vagy feleségét ugye? Mind hűséges , egy se kefél félre soha ? Hmmm nézzetek már magatokba !Egy férfi hogy ha terhes a barátnője akkor megmarad mellette ugye ? Kétszínű és képmutató xarok vagytok, a férfiasság szégyenei.
2023. ápr. 16. 11:00
 29/84 anonim ***** válasza:
90%
Lassan egy éve tart ez és te azóta is szándékosan tartod vele a kapcsolatot. Miért is?
2023. ápr. 16. 11:01
 30/84 anonim ***** válasza:
94%

28

Akikről írsz azok mind szégyeljék el magukat. Nem teszek különbséget a nemek között. Aki ilyen nyomorult hogy 20x kefél félre a párja mellett az remélem süllyedjen el...

2023. ápr. 16. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!