Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.

Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.

Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?

2023. ápr. 16. 01:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
92%
Szóval most próbálod hárítani a felelősséget. Jól van akkor remélem a karma kamatostúl vissza adja majd ezt :)
2023. ápr. 16. 12:38
 42/84 anonim ***** válasza:
22%

Hasonlò a helyzetem lassan 2 éve.

😭

2023. ápr. 16. 12:44
 43/84 anonim ***** válasza:
17%
Látom megy ezerrel az áldozathibáztatás mód. Hiába aki magyar az xarrágó és gyűlöl mindent ami nem a saját élete. Mindenki mindenben tudja mit kell tennie a másiknak mit kell ínria, hogy kell éreznie, hova kell néznie, hova nem kell néznie, hova tegye amit tesz , hova ne tegye stb stb ...szánalmas xarok a kommentelők többsége.
2023. ápr. 16. 12:55
 44/84 anonim ***** válasza:
86%
#43 Milyen áldoaztról beszélsz te idióta? Miért az az áldozat aki félre akar baszni, miközben minden teljesen rendben van otthon.
2023. ápr. 16. 13:00
 45/84 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó, nemcsak a stílusod kifogásolható.

Szóval szar vagyok, mert azt javasoltam, váljon el, és élje ki magát.

Én csaltam már meg férfit, utólag rohadtul bánom, amiért nem voltam annyira gerinces, hogy előbb szakítsak vele.

Én ezért javasoltam a kérdezőnek azt, amit. Lehet az ilyesmit normális úton-módon intézni!!

2023. ápr. 16. 13:03
 46/84 anonim ***** válasza:
82%
43asra gondoltam az előbb, 45ös vagyok
2023. ápr. 16. 13:04
 47/84 anonim ***** válasza:
4%
Azért úgy beszéltek a megcsalásról mintha azt senki sem tette volna meg minimum 10 szer az életében. De persze hibáztatni a másikat mert merészel bármin is változtatni az életén az már bűn....képmutató xar banda . Hajrá!!
2023. ápr. 16. 13:07
 48/84 anonim ***** válasza:
83%
48as, benned irtó sok frusztrációt érzek. Többet, mint azokban, akiket szidsz. Nyilvánvalóan Te is csaltál meg mást, de azért kulturáltabban is megnyilvánulhatnál.
2023. ápr. 16. 13:09
 49/84 anonim ***** válasza:
93%

48#

Életemben nem csaltam meg senkit és nem is fogok, még akkor se, hogyha úgy járok, hogy engem csaltak meg. Inkább szakítok/elválok. Döntés kérdése, hogy hűséges leszel, vagy sem.

Ne beszélj többes számban, hogy minimum 10x félrement mindenki, mert ez nem mindenkire tukmálható rá. Te rád igen, de egy normális ember gerinccel, lélekkel és tartással nem lesz csalfa.

2023. ápr. 16. 13:56
 50/84 anonim ***** válasza:
94%
Azért màs megtenni mint csak gondolni rà.
2023. ápr. 16. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!