Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.
Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.
Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?
70
Amúgy a kommentjeid alapján azt hiszed az a másik válaszoló sértve érzi magát azért folytatja? Szerintem itt tr is nagyon sértve érzed magad azért folytatod. De szíved joga itt hőbörögni ha téged ez nyugtat meg.
73
Szerintem te saját magadról beszélsz. Én másik válaszoló vagyok mint akivel itt vitáztál. Te vagy az aki ugrik egyből és mindenkibe beleköt.
Kérdező, én megértelek. Én egy nálam 10 évvel idősebb nővel vagyok így. Munkatárs, így napi szinten látom szinte. Pedig már inkább kerülöm. Voltak hullámvölgyek, néha olyan jóban voltunk (semmi szexuális, beszélgetések, piszkálódások, nevetgélések)...akkor elhittem, hogy lehet valami majd, lassú víz parot mos címszó alatt. Aztán jött mindig egy pofon, egy nemvárt bántás tőle. Ilyenkor mindig szomorú voltam, és kisebb szenvedés után szinte "kiszerettem" belőle. Aztán megint közelebb kerültünk (értsd, beszélgettünk, megértettük egymást, munkában is össze tudtunk dolgozni) és kezdődött minden előről. Most viszont ráébredtem, hogy már nem lesz minden ugyanaz mint régen, mintha ő is meghúzta volna a vonalat és már nem engedne újra közelebb. Nem tudom mi az oka ennek. Ez kicsit felébresztett és helyrerakott. Most megint kerülön. Ma viszont újra láttam és á... Pedig régóta ismertem és az elején semmilyen érzést nem váltott ki belőlem, sőt inkább ellenszenves volt. De külsőre sem volt az esetem. Aztán ahogy jobban megismertem...azóta külsőre is nagyon be tud indítani, le sem tudom venni a szemem róla.
De le kell ezt építenem, mert nincs előnyömre ez a kapcsolat. Néha úgy érzem, hogy teljesen tudom ezt kezelni...de aztán...és mindig ez megy körbe és körbe.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!