Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély az újra kezdésre? 2 hete szakított velem Nem tettem semmit ami miatt ezt érdemlem Nincs senkije és azt mondta hogy szeret de ő ezt már lezárta. Nem hiszem hogy tényleg így van hiszen minden nap keres és csak erősnek akar tűnni.
4 éves kapcsolatról van szó
A családjában 1 ember manipulálja érzelmileg (pedig nekik sem ártottam semmit és igyekeztem hogy megfeleljek nekik)
Tökéletes kapcsolat volt ha lehet így fogalmazni
Nyilván voltak viták de melyik kapcsolatban nincs?
Eddig mindig mindent meg tudtunk beszélni és nem értem hogy ez most miért más
Tökèletes kapcsolat, de azért szakítottatok
Nem látsz többet a kapcsolatba, mint amennyi valójàban benne volt ?
Nem értem teljesen! Lezárta, de mindennap keres Téged? Akkor most ez hogyan van?
Ha én lezárok egy kapcsolatot, utána már nem keresem a másikat.
Én arra gondolok, hogy szakítás ellenére szeret Téged!
Nem látok bele többet
Elég sok mindent terveztünk amiket ő hozott fel
A családjában az az 1 személy hirtelen megbolondult és ezért szakított velem
De nem èrzed ezt ellentmondàsosnak?
Van a párod , akivel annyira tökéletes minden, hogy egy külső szemèly fel tudja rúgni az "idillt"?
Elég gond az, ha a családtagjára hallgatott és nem Rád. Én azt javaslom Neked, hogy beszéld át vele ezt, mert én úgy látom, Ő nem akar elveszíteni Téged.
#2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!