Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk a barátom anyósje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk a barátom anyósjelöltje miatt, van még esély, hogy kibéküljünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pénteken összevesztünk az anyósjelöltemmel nagyon csúnyán, mert hülyeség miatt kérdőre vont, hogy minek kérdezek ilyeneket, majd ő tudja..(megkérdeztem, hogy miért van 2 ugyanolyan üditő kibontva) , elsőnek nem szóltam vissza, de aztán csak addig mondta, amíg összevesztünk. Sosem kedvelt, mindig beszólt, mindig eltűrtem már másfél éve.. a barátom eleinte kiállt mellettem, de az utóbbi időbe nem. Ahogy most sem... most mindenki azt mondja tiszteletlen vagyok, ahogy a barátom is, és hogy betelt nála a pohár és szakítottunk.... Állandóan kinézett magának az anyósjelöl amúgy... és mondta anno a barátom, hogy az előző barátnőjével is ezt tette.. ezért is mentek szét...

Barátom hajthatatlan nem akar kibékülni velem, arra hivatkozva, hogy sok vita volt mindig.. voltak tény és valók de mindig ilyen hülye apróságokon buktunk ki hol ő és hol én. mit tegyek?

2019. nov. 27. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
a barátod anyósjelöltje a te anyád egyébként.
2019. nov. 27. 10:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Félre írtam, az ő anyjára gondoltam
2019. nov. 27. 10:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz, én nekem ez az első kérdésem amit feltettem.
2019. nov. 27. 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Dehogynem tudod. Ugyanez a sztori.
2019. nov. 27. 11:07
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon helyes. Keress olyan pasit, akinek már nincs anyja, így nem lesz anyósod. Problem solved. :D
2019. nov. 27. 11:41
 6/12 acelsziv ***** válasza:
77%
Minek akarsz kibékülni anyuci pici fiával? Örj hogy megsza adultál Mr Puhapöc stől.
2019. nov. 27. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarsz kibèkülni? Ugyanez lenne, ès állandó feszkó. Ez egy olyan dolog, hogy változtatni nem vagytok kèpesek rajta, mert a barátod nem hajlandó, akkor nincs is èrtelme az egèsznek.
2019. nov. 27. 15:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyèbkènt tènyleg ismerős ez a kèrdès, 1-2 napja lehetett, csak biztos töröltèk valamièrt. Emlèkszem, hogy ott már az meg volt említve, hogy gyerek is van.
2019. nov. 27. 17:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Nalunk nincs gyerek :) csak abban a korban vagyunk :D
2019. nov. 27. 19:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Szomoru, hogy igy viselkedik velem, mert ezenkivul semmi baj sincs a kapcsolatunkba... :(
2019. nov. 27. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!