Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjjel szakítottam vele, de ma el követtem egy óriási hülyeséget, mit tegyek?
Fejezd ki a sajnálatodat neki, aztán hagyd békén.
33N
Velem is hasonló volt a szitu.
Szakított velem a fiú, 2 hétre rá újra összejöttünk, amit főleg én kezdeméyeztem. De már másnapra eléggé megbántam a döntést, hogy újrakezdtük. Egy hétre rá muszáj volt szakítottam vele végleg. Én is sajnálom, hogy hitegettem +1 hétig, meg kezdeményeztem az újrakezdést, de ez idő alatt rájöttem, hogy én nem szeretnék már a fiútól semmit.
Azóta boldogabb vagyok sokkal, mint vele. A saját boldogságodat helyezd előtérbe. A szakítás ígyis-úgyis fájdalmas.
25/N
Barmi van is, egy szabaly van gyerekek. Idegesen nem szabad szakitani...
...az hogy te most meggondoltad magad hogy ujra kezd, az alap probleman mar nem ront (ideges szakitas)
A szakítás sosem véletlen, az újrakezdés meg a gyengék sportja.., mert hogy jajjj de rossz egyedül, inkább vissza a rosszba, mert hogy lehet hogy nem is volt az olyan rossz. Majd rájössz hogy DE.
Meg ne vicceljünk már! Mi az hogy sajnálom, meg lelkiismeretfurdalás, meg hogyan tehetném jóvá stb. Mindenki túléli, ezen mindenki átesik, egy fejlődési szakasz.
Ne ping-pongozzatok! Szakítottál - vége. Most neki sem jó, neked sem jó, de együtt sem volt jó. Külön majd tegyetek róla, hogy jobb legyen. Ne sajnálkozz, ne őröld magad.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!