Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Éjjel szakítottam vele, de ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjjel szakítottam vele, de ma el követtem egy óriási hülyeséget, mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 hónapos kapcsolatról van szó, pár héttel ezelőtt már majdnem sor került a szakításra, de még sikerült megegyeznünk. Azonban a helyzet nem igen változott viszont a lelkem mélyén az érzelmeim kezdtek elhalaványulni és tegnap este betelt a pohár egy ideges beszélgetés során ezért szakítottam. Nem tudtam aludni, csak 2 órát, reggelre kaptam egy nagyon szépen megfogalmazott szöveget a kapcsolatunkról, amire én azzal reagáltam, hogy adok egy esélyt. Tudom, óriási hülyeség volt ebben az esetben. Aztán beszéltem több emberrel és családon belül is felforgattam mindent és teljesen össze zavarodtam, megírtam, hogy sajnálom, de vége. Nem akarom őt bántani de ezzel csak hitegettem 1 órán kereszül és csak mélyebb sebet okoztam neki. Jóvá tenni nem tudom, de mit tegyek, a lelkiismeretem nagyon nem hagy nyugodni. F/20

2020. máj. 2. 12:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Eddig csak egy szakítás viselt meg nagyon, amikor egy 2 éves kapcsolatomnak lett vége, ott velem szakítottak.
2020. máj. 2. 12:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy ez a játszmázás nagyon sok párnál előfordul. Visszacsinálni nem tudod, szépen lassan majd ő is elfelejt.
2020. máj. 2. 12:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Fejezd ki a sajnálatodat neki, aztán hagyd békén.

33N

2020. máj. 2. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem is hasonló volt a szitu.

Szakított velem a fiú, 2 hétre rá újra összejöttünk, amit főleg én kezdeméyeztem. De már másnapra eléggé megbántam a döntést, hogy újrakezdtük. Egy hétre rá muszáj volt szakítottam vele végleg. Én is sajnálom, hogy hitegettem +1 hétig, meg kezdeményeztem az újrakezdést, de ez idő alatt rájöttem, hogy én nem szeretnék már a fiútól semmit.

Azóta boldogabb vagyok sokkal, mint vele. A saját boldogságodat helyezd előtérbe. A szakítás ígyis-úgyis fájdalmas.

25/N

2020. máj. 2. 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Barmi van is, egy szabaly van gyerekek. Idegesen nem szabad szakitani...

...az hogy te most meggondoltad magad hogy ujra kezd, az alap probleman mar nem ront (ideges szakitas)

2020. máj. 2. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolattfüggőség káros
2020. máj. 2. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A szakítás sosem véletlen, az újrakezdés meg a gyengék sportja.., mert hogy jajjj de rossz egyedül, inkább vissza a rosszba, mert hogy lehet hogy nem is volt az olyan rossz. Majd rájössz hogy DE.

Meg ne vicceljünk már! Mi az hogy sajnálom, meg lelkiismeretfurdalás, meg hogyan tehetném jóvá stb. Mindenki túléli, ezen mindenki átesik, egy fejlődési szakasz.

2020. máj. 2. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Ne ping-pongozzatok! Szakítottál - vége. Most neki sem jó, neked sem jó, de együtt sem volt jó. Külön majd tegyetek róla, hogy jobb legyen. Ne sajnálkozz, ne őröld magad.

Ffi.

2020. máj. 2. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Megesik az ilyen, tanultál belőle. Most már végleges a szakítás. Ha kell, tiltsd is le, hogy ne tudjon visszakönyörgős üzeneteket küldözgetni.
2020. máj. 2. 21:13
 10/10 anonim válasza:
Hogy alakult?
2020. máj. 7. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!