Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam egy csavóval, aki hímsoviniszta, szeretett megalázni szavakban, és perverz. Szóval nincs rendben nála minden. Néha szokott keresni. Mit lehet ilyen helyzetben tenni?
Elmondod az új párodnak, mi a helyzet.
Hidd el, ha nem tud mivel zsarolni, visszavesz.
Fel is jelentheted.
Elég gáz úgy gondolkodni, hogy neked valaki az első lesz. Mai világba? Mikor már 13 éves kislányok, sőt már 12 éves kislányok a faszt szopják, meg szexelnek? Nem azt mondom, hogy mindenki ezt csinálja, de ritka az, hogy 20 évesen még valaki szűz legyen.
Rohadtul nem érdekelne, hogy valaki volt már valakivel.
Engem csak az exem esetében zavarna, hogy én voltam az első neki, már rég nem vagyunk együtt, de valamilyen oknál fogva az élet újra összesodorna, nem tudnék vele lenni. Bántaná, és így is bántja, hogy más dugdossa a nőt akit szerettem.
Vannak izmos férfiismerőseid? Szólj nekik, hogy beszélgessenek el vele.
Feljelenteni ezért felesleges, mert semmit nem fognak csinálni. Ez zsarolásnak igen gyenge.
Ha tényleg megteszi az exed, akkor feljelented. Vagy talán elötte is megteheted.
És sajnos megint rosszul választottál :( lelkileg labilis emberrel, meg aki olyanokat mond, amit leírtál, nem kellene összejönni. Mártírkodik már az elején, ha valaki nem olyan tökéletes, ahogy ő azt elképzeli... ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!