Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy nincs minden rendben ezzel?
Előre leszögezem, tudom azt csinál és azt hív bulizni mindenki szakítás után akit akar. DE. Mondja munkatarsam, hogy nemtudja mire vélni hogy volt élettársam akivel majd egy évig laktunk együtt és pár hónapot dolgozott is ott ahol vagyok ráirosgál hogy hogyvan és buliba hívosgasta párszor. És ez neki kellemetlen mert nem akarja, hogy visszajojjon hozzám a dolog meg neki esze ágában sincs kikezdeni az exemmel csak ugy érzékel mintha ezt akarná.
Kérdésem: ez nekem szól, hogy pont munkatársamat hívosgalta? Valóban 43 évesen nincs más lehetősége? Lécci normálisat írjatok.
Az, hogy olyan szavakat használsz, mint “ráirosgál, hívosgalta”, az nem a telefon hibája. (Nem az ékezetekre gondolok)
“esze ágában sincs kikezdeni az exemmel csak ugy érzékel mintha ezt akarná.” Ez a mondat pl mit jelent? Ilyen fogalmazással ne csodálkozz, ha nem kapsz normális választ, pedig én tényleg segítő választ szerettem volna adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!