Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam egy csavóval, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam egy csavóval, aki hímsoviniszta, szeretett megalázni szavakban, és perverz. Szóval nincs rendben nála minden. Néha szokott keresni. Mit lehet ilyen helyzetben tenni?

Figyelt kérdés
Viszont a problémám az hogy készített több szexvideot is kettőnkről, és benyögte hogy majd megmutatja az új páromnak. Azóta félek ettől, az uj párom eléggé labilis lelkileg. Mit lehet ilyen helyzetben tenni?

2020. ápr. 13. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én leginkább azt tenném a helyzetében kérdező hogy elmennek egy pszichológushoz hogy miért egy himsovinisztat fogok ki majd utána egy életképtelen nárcisztikust..
2020. ápr. 13. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#7-es:

Gondolom nem ment bele fixen, hogy a pasi felvegye a szexuális együttlétet. És ezzel fenyegetőzni bűn.

Plusz másoknak mutogatni.

2020. ápr. 14. 00:20
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
11 vagyok azt hozzátenném hogy nem beszolasnak írtam hogy pszichológus de két kis csalódás után nekiálltam az önfejlesztesnek, kerestem segítőt és remek kapcsolataim voltak azóta. Nem értem mi értelme olyan kapcsolatnak ahol egyszer attól kell tartani hogy sovinoszta a másik máskor meg attól hogy labilis és birtoklo
2020. ápr. 14. 00:35
 14/14 A kérdező kommentje:
igen, vhogy én is azt éreztem h jól kifogtam ezt a két férfit, de én is hasonló vagyok mint a jelenlegi párom, és már több éve jól megvagyunk, ezért félek hogy elveszítem. ennyi év elteltével is félek hogy látni fogja a videot, sőt ha gyermekeink lesznek... köszönöm a válaszokat :)
2020. ápr. 14. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!