Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törjem meg ezt a szokásomat? Ha vásárolok valamit, döntenem kell, sokszor gondolok arra, hogy ez mennyire tetszene az exemnek, akivel két éve szakítottam
Szerettem annak idején apró dolgokkal meglepni az exemet, ezért manapság amikor meglátok valami különlegességet, mindig eszembe jut, és arra gondolok, hogy ez mennyire tetszene neki.
Pl. Laktózérzékeny volt, ezért ha meglátok egy újfajta laktózmentes joghurtot, akkor egyből rá gondolok, és hogy mennyire örülne neki.
Úgy érzem, hogy nagyon sok szokásomban még mindig neki akarok megfelelni.
Nagyon csúnyán szakítottunk, haraggal, dühvel két éve, azóta nem beszéltünk, és biztos vagyok benne, hogy egyikünk sem vágyik már a másikra kapcsolati szinten. Mégis nekem sokszor megjelenik a gondolataimban, ha arról van szó, hogy valamit dönteni szükséges, vásárolni kell, vagy csak utazás közben látok valami szépet.
Mit tehetnék még ez ellen? Érzem, és tudom, hogy ez abszolút nem egészséges szokás.
Azóta csak egy futó kalandom volt, új kapcsolatom nincsen, és nem is lesz, mert idő közben egyre jobban fog rajtam a kor, külsőre sem vagyok előnyös a másik nem számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!