Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.
Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.
Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?
De miért nyomod akkor el?
Válj el, és akkor semmit sem kell elnyomnod magadban!
Fiatalon kerültetek össze, tapasztalatokat sem szereztél jóformán....
Jezusom!! Ne azért válj el, hogy utána vele b.szhass, hanem azért, hogy ne bántsd meg a férjedet!
Te mit tennél, ha kiderülne, hogy a férjed másra vágyik?
Vele maradnál?
Ez igaz, de ha elkezded magad kelletni, kimutatod, hogy megbaszhat, akkor rád fanyalodik főleg ha szar a házassága.
Mindketten mocskos férgek lesztek, de te leszel a lotyó, mert te rakod szét a lábaid.
Azért egyetlen egy fasz se ér annyit, hogy én riherongy legyek bármennyire is viszket rá a pcsám. Ne hogy már még.
El lehet válni, baszasd meg magad millió fasszal nyugodtan, amikor szingli vagy, kutyát nem érdekel. De az azért, hogy 2 házasságot basznal tönkre más fasza miatt az azért nagyon gáz. Főleg úgy, hogy a luxus miatt nem akarsz válni. Pedig, ami a tiéd az a tiéd és még fiatal vagy, építheted a jövőt.
Arra számíts, hogyha kiderul milyen luvnya vagy neked annyi.
Jah, ráadásul egy több mint valószínű, hogy egy fonnyadt fasz miatt? Lmao, nincs eszed.
Amikor fiatalabb, szebb faszok járkálnak szabadon. Mondjuk nyitott házasságot is ajánljhatsz a férjednek, de ha megcsalod és mégegyszer írom kiderul te fogsz ráfizetni.
Annyit egy ráncos, ronda fasz nem ér. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!