Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.
Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.
Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?
Ebben semmi frusztráció nincs hogy ha leirom hogy képmutató xar banda . Elhiszem ha fáj. Fájjon is ha magadénak érzed a minősítést kis bubu.
2023. ápr. 16. 14:53
52/84 anonim válasza:
Az elején még sajnáltam is a kérdezőt. Azt volt a véleményem hogy hát biztosan szereti a párját de mindenkinek van ilyen az életében hogy bár minden rendben van otthon, szeretjük a másikat de megismerunk egy idegent és bumm, elkezdunk hozzá vonzodni, fantazialunk róla stb.
A különbség csak az hogy a normális ember ezt elnyomja, mert van gerince, hűséges és nem akarja elarulni a párját.
Meg vannak az ilyenek mint a kérdező meg ez az itt vergődő szerencsétlen akik kifogásokat és felmenteseket keresnek hogy miért csalhatjak meg a párjukat és mentegetik magukat stb. Na ők meg is fogják tenni. És őket hívjuk férgeknek.
2023. ápr. 16. 15:26
53/84 anonim válasza:
# 52 Tehát az a féreg aki azt tesz az életével amit jónak gondol ...aha ..mesélj még cica!
2023. ápr. 16. 16:32
54/84 anonim válasza:
Az utolsó is épp olyan gerinces, mint a kérdező 😃 zsák a foltját 😃
2023. ápr. 16. 17:00
55/84 anonim válasza:
#54 Foltból a lyuk megszólalt :) Mert aki így gondolja s nem képmutató módon éli az életét az már xar .... mesélj még cica .
2023. ápr. 16. 17:18
56/84 anonim válasza:
Remélem nincs nőd, mett különben kegyetlen sorsa lehet😂😂😂😂😂
2023. ápr. 16. 17:23
57/84 anonim válasza:
#56 oska Tehát ha nem úgy él a másik ahogy a Te normáid követelik az már csak xar lehet .. oké..mesélj még cica.
2023. ápr. 16. 17:34
58/84 anonim válasza:
A stílusodra gondoltam, arrogáns és lekezelő, bár megertenéd, mi a gond veled😃
2023. ápr. 16. 17:38
59/84 anonim válasza:
#58-aska Neked a stílusommal van gondod ? Tehát szerinted az élet minden területén mindenkivel ezt adom elő? Kis butus. tehát a mondanivaló már elvész marad a stílus....Hmm sokat mondó ez is. Mesélj még milyen lehetek így ismeretlenül cica.
2023. ápr. 16. 17:43
60/84 anonim válasza:
#53 ha azt látod jónak hogy mással dugsz a parodon kívül szíved joga. Csak előtte szakíts. Akkor nem vagy féreg. Ha a háta mögött csinálod akkor igen. Ja hogy kidobni nincs batorsagod? Szar ügy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!