Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.
Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.
Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?
Nem kacsingat sehová. Habár mindig lehet bármi. De ő még mindig úgy néz rám, hogy áhh, mondjuk én is rá, mert a külső belsője szép. Nem adnám fel ezt amit felértem vele, saját ház autó.
Csak ez a vonzalom olyan rossz.
Régóta vagytok együtt, én valahol megértem azt, amit érzel.
N
Meg egyszer élek, lehet ez is benne van, nem éltem ki magam szexuálisan igazából ő a második férfi akivel lefeküdtem, csókolózni sokkal csókolóztam.
Azt se tudom mit tudna adni egy idegen, nem tudja én mit szeretek, mivel nem ismer.
"Nem adnám fel ezt amit felértem vele, saját ház autó."
"
És ha nem derül ki. Mivel neki is van felesége"
Szóval marhára leszarod a férjed, csak a jelenlegi kényelmes elet elvesztése tart vissza, hogy mással bassz. Szép vagy.
Istenkém, ennyire nem bírsz magaddal?
Tudod mi lesz? Belészeretsz és ő bár lehet viszonozni fogja nem hagyná el érted a feleségét soha. Csak szerető leszel akár évekig és ha eleged lesz borítasz, vagy valami/valaki által kiderül. Ha olyan az asszony jól meghajal, felpofoz, te meg férfi nélkül maradsz, mert egyiknek se fogsz kelleni!
Megéri? Azt illene tenned, hogy szakítasz a pasiddal, mert már nem vagy szerelmes és ismerkedsz szingli pasasokkal!
Nem kapcsolatban, vagy egyedülállóként házas, foglalt pasason gondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!