Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.

Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.

Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?

2023. ápr. 16. 01:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
19%
Lehet a parod más nők felé kacsintgat igy keresed kihez menj ha kidob.
2023. ápr. 16. 09:23
 12/84 A kérdező kommentje:

Nem kacsingat sehová. Habár mindig lehet bármi. De ő még mindig úgy néz rám, hogy áhh, mondjuk én is rá, mert a külső belsője szép. Nem adnám fel ezt amit felértem vele, saját ház autó.

Csak ez a vonzalom olyan rossz.

2023. ápr. 16. 09:27
 13/84 anonim ***** válasza:
56%

Régóta vagytok együtt, én valahol megértem azt, amit érzel.

N

2023. ápr. 16. 09:28
 14/84 A kérdező kommentje:

Meg egyszer élek, lehet ez is benne van, nem éltem ki magam szexuálisan igazából ő a második férfi akivel lefeküdtem, csókolózni sokkal csókolóztam.

Azt se tudom mit tudna adni egy idegen, nem tudja én mit szeretek, mivel nem ismer.

2023. ápr. 16. 09:30
 15/84 anonim ***** válasza:
88%
Ez egyfajta teszt, amin átmész, vagy belebuksz. Rajtad múlik. Én a kapcsolatom nem kockáztatnám holmi dugás, vagy csók, orális szex miatt ez biztos.
2023. ápr. 16. 09:36
 16/84 A kérdező kommentje:
És ha nem derül ki. Mivel neki is van felesége.
2023. ápr. 16. 09:39
 17/84 anonim ***** válasza:
82%

"Nem adnám fel ezt amit felértem vele, saját ház autó."

"

És ha nem derül ki. Mivel neki is van felesége"

Szóval marhára leszarod a férjed, csak a jelenlegi kényelmes elet elvesztése tart vissza, hogy mással bassz. Szép vagy.

2023. ápr. 16. 09:46
 18/84 anonim ***** válasza:
93%

Istenkém, ennyire nem bírsz magaddal?

Tudod mi lesz? Belészeretsz és ő bár lehet viszonozni fogja nem hagyná el érted a feleségét soha. Csak szerető leszel akár évekig és ha eleged lesz borítasz, vagy valami/valaki által kiderül. Ha olyan az asszony jól meghajal, felpofoz, te meg férfi nélkül maradsz, mert egyiknek se fogsz kelleni!

Megéri? Azt illene tenned, hogy szakítasz a pasiddal, mert már nem vagy szerelmes és ismerkedsz szingli pasasokkal!

Nem kapcsolatban, vagy egyedülállóként házas, foglalt pasason gondolkodni!

2023. ápr. 16. 09:48
 19/84 anonim ***** válasza:
84%
Így van, szerintem is válj el előbb. Utána foglalkozz a pasassal.
2023. ápr. 16. 09:50
 20/84 A kérdező kommentje:
De nem akarok elválni.
2023. ápr. 16. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!