Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.
Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.
Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?
Folytasd még cica 😂😂😂 ez mekkora gáz 😂😂
Te paraszt szerintem nem a véleményed a probléma itt egyeseknek hanem hogy fent hordod az orrod a semmire. Azt hiszed neked mindent szabad az asszonynak meg kuss a neve mert te vagy a jó isten mi? Hát gáz egy pasi vagy ezekkel a "beszólásaiddal" 🤣🤣 cica
61es, tehát szerinted a megcsalással, és az ezzel együtt járó hazudozással minden rendben van?
Mert a véleményedet nem írtad le, buksi 😃
#67 a normális embereknek mondjuk? Meg azoknak akik érdemben hozzá is tudnak szólni nem csak fröcsögni mint te. Látom tényleg nem megy az érvelés cica.
Nekem van kivel, szar lehet hogy neked csak a markod jut.
#67 eske a fröcsögés ott kezdődik amit ezzel a csajjal művelt a kommentszekció 90 %-a. Miről beszélsz baba ?Már a markomat képzelted el szexuális életemnek ?
Szal az a tény, hogy a komnentelők szerint a kérdést feltevő csajszi már kva ...na ezek az érvek baxdmeg nem az én általad fantáziált nemi életem a markommal . Folytasd még cucika ...,ert fogod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!