Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.

Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.

Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?

2023. ápr. 16. 01:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
80%
#59 Tényleg rohadt gusztustalan egy stílusod van, én ott darabolnálak fel helyben ha így szólnál hozzám.
2023. ápr. 16. 18:43
 62/84 anonim ***** válasza:
83%

Folytasd még cica 😂😂😂 ez mekkora gáz 😂😂

Te paraszt szerintem nem a véleményed a probléma itt egyeseknek hanem hogy fent hordod az orrod a semmire. Azt hiszed neked mindent szabad az asszonynak meg kuss a neve mert te vagy a jó isten mi? Hát gáz egy pasi vagy ezekkel a "beszólásaiddal" 🤣🤣 cica

2023. ápr. 16. 19:10
 63/84 anonim ***** válasza:
29%

61es, tehát szerinted a megcsalással, és az ezzel együtt járó hazudozással minden rendben van?

Mert a véleményedet nem írtad le, buksi 😃

64/84 anonim ***** válasza:
68%
62es akart lenni
 65/84 anonim ***** válasza:
22%
Látom betalált, kis agressziv HP típus :) A képmutatással semmi gond nincsen és mindenki szent ...aha ...tehát kamu a minden második hézasság válással végződik tény ugye? Kis darabolós xar ....folytasd még cica , mert egy agressziv xar az már csak ilyen . Látom az eredeti téma már rég nem fontos de a stílusom miatt már idegbe van a kis cica lelki világod. Tetszik. Van aki közösül legalább rendszeresen veled mert az agressziód nem ezt mutatja, bár baxok rá a nemi életedre, biztos van egy farok aki ilyenre is fanyalodik mint Te ...folytasd cica ! Fogod mert sértve érzed magad és ez arra ösztönöz hogy ne fejezd be ..nekem 8 hiszen a tyúkxaros életed ennyire képes.
2023. ápr. 16. 19:39
 66/84 anonim ***** válasza:
29%
A 60as kommentemet kifelejtetted. Ja hogy érvelni nem tudsz. Akkor semmi. Nem érdekes "cica".
2023. ápr. 16. 20:20
 67/84 anonim ***** válasza:
29%
60 as kommented? Ez kinek fontos cica? Na szép estét és közösülést :) persze ha van kivel.
2023. ápr. 16. 21:48
 68/84 anonim ***** válasza:
58%
A lényeg hogy tarts ki mostnai párod mellett. :)
2023. ápr. 17. 01:01
 69/84 anonim ***** válasza:
74%

#67 a normális embereknek mondjuk? Meg azoknak akik érdemben hozzá is tudnak szólni nem csak fröcsögni mint te. Látom tényleg nem megy az érvelés cica.

Nekem van kivel, szar lehet hogy neked csak a markod jut.

2023. ápr. 17. 05:25
 70/84 anonim ***** válasza:
28%

#67 eske a fröcsögés ott kezdődik amit ezzel a csajjal művelt a kommentszekció 90 %-a. Miről beszélsz baba ?Már a markomat képzelted el szexuális életemnek ?

Szal az a tény, hogy a komnentelők szerint a kérdést feltevő csajszi már kva ...na ezek az érvek baxdmeg nem az én általad fantáziált nemi életem a markommal . Folytasd még cucika ...,ert fogod .

2023. ápr. 17. 08:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!