Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
29 éves vagyok, 10 éve vagyok a párommal. Szerelem volt első látásra, szeretem, érzelmileg is mindent megkapok.
Mostanában vonz egy 46 éves házas férfi, a párom teljes ellentéte külsőleg, igazából még akarom kapni, nem párkapcsolatra, csak néhány alkalommal.
Próbáltam elnyomni de mindig előjön a vágy. Mi lehet a gond velem?
Nyomd el a vélt vágyadat. Apakomplexus.
Túl jó dolgod van.
Kamu kérdésnek tűnik polgárpukkasztás céllal.
De ha igaz, akkor valami hiányzik a kapcsolatból és nincs nyílt kommunikáció.
Nincs veled semmi gond, az érzéseidet/vágyaidat nem tudod tudatosan elnyomni sem irányítani. Biztos van valami oka annak, hogy egy másik férfi vonz téged. Ennyi információ alapján viszont ezt nehéz lenne megmondani.
Annyit tudok tanácsolni neked, hogy próbáld meg az illetőt minél jobban elkerülni, hátha idővel elfelejted.
Hasonlo cipoben vagyok en is.
32 eves vagyok,van egy 54 eves ferfi,aki piszok jol nez ki,a korabol vagy 10 evet letagadhatna...van egy ferjem es 2 egyerekem,a hazassagommal nincs baj,a szex is mukodik...
De ez a hapsi...ha meglatom mintha megbolondulnék...almodni is szoktam vele,most ejjel is vele almodtam...
Tudom,hogy nem lesz koztunk semmi soha,megis eljatszom a gondolattal,mi lenne ha akarna tolem valamit...kepes-e lennek megcsalni a ferjem.
Ez a korai házasság eredménye. Az ember vagy huszonévesen tombol, aztan 30 után lenyugszik, vagy együtt marad az elsővel, aztan 30 körül megbolondul, és tombolni kezd.
Persze nem mindenkire igaz, de sajnos van alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!