Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél ha a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?

Figyelt kérdés

Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.

A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.

Úgy érzem,rossz döntést hoztam.

Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.

Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.

2022. szept. 8. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
87%
5 másik szeretője? Ja, persze. Reggeli kamu.
2022. szept. 8. 09:27
 2/78 anonim ***** válasza:
81%

A feleségen fogja leverni.

A megcsalók tipikusan csak a párjukon töltik ki az agressziojukat bosszut. Mindig az sziv aki vele van.

2022. szept. 8. 09:29
 3/78 anonim ***** válasza:
74%

Hiába a lepont.mindig a megcsalt van elhordva, bantalmazoknál pedig megverve is, szakitás után is a megcsaltat járatják le.

Annyira tipikus.

2022. szept. 8. 09:46
 4/78 anonim ***** válasza:
30%

Ez nagy ostobaság és etikátlanság volt a részedről! Emellett veszélyes is! Nem mindenkinek való a szeretői státusz. Neked sem többek között.

Először is, megállapodtatok abban, hogy melletted nem lehet más szeretője?! Ezt az elején szokás tisztázni!

2022. szept. 8. 09:46
 5/78 anonim ***** válasza:
79%

Attól hogy katona valaki még nem azt jelenti hogy ha berág valakire akkor rohan a fegyverraktárba és lelövi az illetőt.

Ha rájön hogy te nyomtad fel (úgyis rájön) lapátra fog tenni, nem fog megbocsájtani és szereztél magadnak vele egy életre szóló haragost. A sértett szerető kicsinyes, pitiáner bosszúja effektus.

2022. szept. 8. 10:08
 6/78 A kérdező kommentje:
Remelem nem lesz nagyon pipa.
2022. szept. 8. 10:08
 7/78 A kérdező kommentje:
5. Mar lapatra tett. Mert inkább a másik szeretojevel volt,mert az nem gyakorolt rá nyomast.
2022. szept. 8. 10:09
 8/78 anonim ***** válasza:
82%

A felesége helyében is tudni akarnád az igazat. Eleve nem kellett volna belemenni, de még mindig jobb, hogy legalább most felvilágosítottad a feleséget.

Minden más az ő döntése.

Most max az jön még, hogy jön hozzád a pasi, hogy "téged választott". De tudod, hogy ez nem igaz. Pattintsd le.

2022. szept. 8. 10:11
 9/78 anonim ***** válasza:
22%
#6 ha szándékosan gyerekes bosszútól vezérelve direkt kib.szol valakivel akkor az szerinted mosolyogni fog rád? Saját szemszögedből semmit nem értél el ezzel az akcióddal csak szereztél magadnak egy ellenséget.
2022. szept. 8. 10:15
 10/78 A kérdező kommentje:

Már kb 2 hete alig beszélünk,letiltott. Még ő haragszik,mert rajöttem hogy mellettem meg 3 másik nője van.annyira mérges voltam,hogy gondoltam, oké, ha Te ekkora......vagy,akkor megmutatom én mekkora tudok lenni.

Most majd jön a válás, ő meg együtt lesz az egyik szeretővel. Nyilván nem velem,de nekem már akkor sem kellene ha aranyból lenne.

2022. szept. 8. 10:18
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!