Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél ha a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?

Figyelt kérdés

Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.

A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.

Úgy érzem,rossz döntést hoztam.

Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.

Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.

2022. szept. 8. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:
Ez az ...nem tehetek róla hogy szeretem. Eddig még nem vágta le a fejem, úgyhogy valószínűleg nem fog szólni. Szóba sem áll velem,ami nem baj - most megeheti amit főzött.
2022. szept. 8. 18:42
 32/78 anonim ***** válasza:
100%

Bizony gyerekek aki félrekúr az kockáztat - pláne ha nem jól választja meg a szeretőjét.

Egyébként lehet hosszabb távon így járt jól a pasi. Tiszta víz kerül a poharába, lezárja a nem működő kapcsolatát, megszabadul a kettős életből származó stressztől és új lapot húzhat. Élhet, ahogy szeretne, szabadon kalandozhat kötöttségek, mások becsapása nélkül.

Az más kérdés kérdező hogy te ebben az új életben már nem leszel benne s egy életre szóló haragost szereztél magadnak.

2022. szept. 8. 20:59
 33/78 A kérdező kommentje:
Amugy sem lettem volna benne , de így legalább megkapta amit érdemel. :-)
2022. szept. 8. 21:05
 34/78 A kérdező kommentje:
Isten malma túl lassan őrölt. Kicsit besegitettem.
2022. szept. 8. 21:05
 35/78 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy miért "bosszantott fel" téged az, hogy van még 5?

Veled félrelép, kvázi veled és a feleségével szexel. Szeretői viszonyban vagy vele, ebből is logikus, hogy 90%, hogy nem csak veled tett ilyet.

Ha hülyén is hangzik, de mi közöd a másik 5-höz? Nem kapcsolatban éltetek.

Ha neked az már nem kényelmes, hogy az asszony mellett nem csak veled, hanem mással is csinálja, akkor ne találkozz többet vele.

De addig mig csak téged tepert le, addig nem volt téma összedönteni egy családot, de ha már 5-tel teszi, akkor ott rohadjon meg...

Furi...

2022. szept. 9. 14:58
 36/78 anonim ***** válasza:
56%
35...Naaa, azért nem biztos, hogy akinél van egy szerető, annál garantált a másik 4 is....
2022. szept. 9. 15:02
 37/78 anonim ***** válasza:
100%
#35 valószínűleg az bosszantotta fel hogy titkon azt remélte hogy a felesége helyébe léphet. Amikor megtudta több szeretője van akkor tudatosult benne, hogy nem, csak egy szimpla kaland a pasi számára. Erre jött a durcás reakció, "na akkor most jól bosszút állok rajtad" és bemószerolta a feleségénél. A fickó jobban járt volna ha nyílt lapokkal játszik és megmondja a szeretőinek - eleve így kezd bele - hogy csak szex és lesz mellettük más is. Bár még jobban járt volna, ha a hisztérikákat kihagyja a játszmából. Ott a másik 4 szeretője akik nem nyomják fel, de mohó volt kellett neki az 5. is amelyik bebuktatta.
2022. szept. 9. 15:32
 38/78 A kérdező kommentje:
37 ,ennél jobban nem lehetett volna megfogalmazni. Kényelmes volt neki , nem kellett értem messzire mennie , és 20 évvel fiatalabb vagyok mint a többi nője. Gondolom ezzel nem számolt,hogy pont én fogom beköpni. Kíváncsi leszek tényleg el -e vall a nö, remélem igen , és remélem megtanulja egy életre hogy nem játszunk más erzelmeivel.
2022. szept. 9. 15:50
 39/78 anonim ***** válasza:
100%

> Utolsó utáni, szemetlada, gerinctelen féreg.

LOL, addig gondolom nem volt ennyire szemet, amig teged kupakolt, mert azt hitted, tobb lehetsz a felesegenel, akitol mar van 2 gyereke.

Nyilvan pont teged fog valasztani, hogy majd legyen egy "nagytesojuk" a gyerekeinek :D

Jo isten gyere le, nem csak irritaloan buta vagy, de meg reklamozod is.

2022. szept. 9. 16:58
 40/78 A kérdező kommentje:
Van aki szereti a fiatal ,okos,tanult, szenvedélyes nőket. Ugyhogy nem lett volna lehetetlen hogy engem valaszt
2022. szept. 9. 17:03
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!