Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél ha a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?

Figyelt kérdés

Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.

A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.

Úgy érzem,rossz döntést hoztam.

Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.

Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.

2022. szept. 8. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 A kérdező kommentje:
Jaj ne is mond.... péntekre van időpontom..
2022. szept. 13. 10:37
 62/78 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kell egy szerető, nem vagy érdekelt? You would be the only one! 😁
2022. szept. 15. 12:29
 63/78 A kérdező kommentje:

Hahaha

Tegnap találkoztunk a zebranal. En gyalog voltam, ő kocsival épp ment haza . Hát,inkább nem részletezem hogy miket mutogatott. De gondoltam hogy nem puszit fog dobálni ha meglat. Remélem hamar megnyugszik és elszall a merge.

2022. szept. 16. 09:34
 64/78 anonim ***** válasza:
23%
Megérdemelnéd hogy véletlen balesetet szenvedj
2022. szept. 16. 10:14
 65/78 A kérdező kommentje:
64 te is bizonyára egy nős foszer vagy ,aki össze-vissza kefel . A halált kívánod nekem ,azért mert elarultam egy férget aki megcsalja a feleségét?? Na neeee......
2022. szept. 16. 10:29
 66/78 anonim ***** válasza:
61%
A halálod nem kívánom, de a karma utol fog érni.
2022. szept. 16. 10:48
 67/78 anonim ***** válasza:
100%

Elég megosztó sztori.

Adott egy nő, aki bevállalja a szeretői viszonyt egy pasival, akinek felesée van, vélhetően ezt nem titkolta és az is lehet, hogy nem is áltatta semmivel a nőt. Erre, amikor a nő megtudja, hogy több szeretője is van a pasinak, felrobbantja a családot bosszúból, mondván, hogy ő ezzel csak jót akart. A feleség nem lép ki, nem hagyja el...ez vélhetően méginkább bosszantó számára.

Nem szép, amit a pasi csinált ez tény...de előbbi sem...

De ez megosztó, és a válaszokat nézve ez igaz is.

Egyiküknem sem illene "hős" vagy "áldozat" szerepben tetszelegni.

2022. szept. 16. 10:54
 68/78 A kérdező kommentje:
67. Teljesen jól látod. Nem mondom hogy áldozat lennék. De mindenki egye meg amit megfőz.
2022. szept. 16. 10:58
 69/78 anonim ***** válasza:
88%

hagyjuk már.

simán csak álszent és irigy vagy. Addig amíg azt hitted csak téged tologat, addig feloldoztad a pasit meg nem voltál ilyen kis erkölcsrendész, nem annyira zavart, hogy szegény felesége nem tud a 3. félről.

Aztán amikor belelógott a kezed a bilibe és felébredtél hirtelen mellbevágott az igazság és gyorsan rá kellett borítani a vizes lepedőt, mert úgy érzed téged is megcsaltak. Ilyen ez a megcsalás nevű játék.

Egyszer veled, egyszer téged.

2022. szept. 17. 06:50
 70/78 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nő alacsonyan van kalibrálva ilyen érzelmi szitukra, az arcra ejtett szeretők 80%-a közvetlenül vagy közvetetten ezt lépi meg, amit a kérdező.

A kivételek max. azok a nők, akik maguk is házasságban élnek. Viszont ott is számolnia kellene az értelmesebbeknek azzal, hogy esetleg beleszerelmesedhetnek a szintén nős férfiba és akkor mi lesz?

Sajnos a józan ész a legkevésbé sem tényező a szeretői viszonyokban. Menekülésről, bosszúról, élvezetről szól. Ha mégis happy end lesz belőle a veszteségek mindet összevetve akkor is nagyobbak.

2022. szept. 17. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!