Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?
Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.
A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.
Úgy érzem,rossz döntést hoztam.
Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.
Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.
Hahaha
Tegnap találkoztunk a zebranal. En gyalog voltam, ő kocsival épp ment haza . Hát,inkább nem részletezem hogy miket mutogatott. De gondoltam hogy nem puszit fog dobálni ha meglat. Remélem hamar megnyugszik és elszall a merge.
Elég megosztó sztori.
Adott egy nő, aki bevállalja a szeretői viszonyt egy pasival, akinek felesée van, vélhetően ezt nem titkolta és az is lehet, hogy nem is áltatta semmivel a nőt. Erre, amikor a nő megtudja, hogy több szeretője is van a pasinak, felrobbantja a családot bosszúból, mondván, hogy ő ezzel csak jót akart. A feleség nem lép ki, nem hagyja el...ez vélhetően méginkább bosszantó számára.
Nem szép, amit a pasi csinált ez tény...de előbbi sem...
De ez megosztó, és a válaszokat nézve ez igaz is.
Egyiküknem sem illene "hős" vagy "áldozat" szerepben tetszelegni.
hagyjuk már.
simán csak álszent és irigy vagy. Addig amíg azt hitted csak téged tologat, addig feloldoztad a pasit meg nem voltál ilyen kis erkölcsrendész, nem annyira zavart, hogy szegény felesége nem tud a 3. félről.
Aztán amikor belelógott a kezed a bilibe és felébredtél hirtelen mellbevágott az igazság és gyorsan rá kellett borítani a vizes lepedőt, mert úgy érzed téged is megcsaltak. Ilyen ez a megcsalás nevű játék.
Egyszer veled, egyszer téged.
A legtöbb nő alacsonyan van kalibrálva ilyen érzelmi szitukra, az arcra ejtett szeretők 80%-a közvetlenül vagy közvetetten ezt lépi meg, amit a kérdező.
A kivételek max. azok a nők, akik maguk is házasságban élnek. Viszont ott is számolnia kellene az értelmesebbeknek azzal, hogy esetleg beleszerelmesedhetnek a szintén nős férfiba és akkor mi lesz?
Sajnos a józan ész a legkevésbé sem tényező a szeretői viszonyokban. Menekülésről, bosszúról, élvezetről szól. Ha mégis happy end lesz belőle a veszteségek mindet összevetve akkor is nagyobbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!