Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?
Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.
A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.
Úgy érzem,rossz döntést hoztam.
Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.
Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.
Az a vicces hogy ilyen nyomorékságot mindig nők csinálnak meg. Fordított szituba ki hallott már ilyen történetet? Naugye hogy senki.
A kérdező egy jellemtelen senki meg az is aki támogatja.
#73: "kriminalisztikával foglalkozom szóval nagyon jól tudom hogy a tendencia az ilyen esetekben közel 50-50%"
erre dobjál már egy tanulmányt, hogy ez a férfi/nő terminátorkodás hogy van? én azt látom, hogy a férfiak sokkalta durvábban torolják meg, ha csorba esik a "büszkeségükön". a nőknek igen kis része az, aki kést ragad, ha kiteszik a szűrét. felhúzol ezzel az incel-náci szöveggel amit nyomatsz.
#74: elkezdte nyomatni a tag a párkapcsolati erőszakot relativizáló (felmentő/igazoló) dumáját, engem meg kvára zavar az ilyesmi. reagáltam rá, de nem fog leállni.
valakinél mosolyszünetet csinálni, meg valakit megnyomorítani az nagyon nem ugyanaz. csak a kriminalisztika-szakértő szerint.
Persze hogy zavar mert egy femináci vagy.
A gyerekgyilkosságok jórészét pl nők hajtják végre. Az is párkapcsolati erőszak körébe tartozik.
Azért nem hallasz a nő vs férfi dolgokról mert a nők általában mérgezéssel csinálják. Nem biztos hogy akkora sajtóvisszhangot kap az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!