Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél ha a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?

Figyelt kérdés

Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.

A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.

Úgy érzem,rossz döntést hoztam.

Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.

Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.

2022. szept. 8. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
81%

Az a vicces hogy ilyen nyomorékságot mindig nők csinálnak meg. Fordított szituba ki hallott már ilyen történetet? Naugye hogy senki.

A kérdező egy jellemtelen senki meg az is aki támogatja.

2022. szept. 17. 14:59
 72/78 Mathus ***** válasza:
90%
#71: Ja, a férfiak meg rágyújtják a nőkre a házat, leöntik lúggal, leszúrják a majálison, kinyomják a szemét a kukoricásban, félholtra verik. egyik humánusabb, mint a másik.
2022. szept. 17. 15:06
 73/78 anonim ***** válasza:
100%
#73 kriminalisztikával foglalkozom szóval nagyon jól tudom hogy a tendencia az ilyen esetekben közel 50-50%. De alez a spicliskedés kifejezetten női dolog
2022. szept. 17. 15:11
 74/78 A kérdező kommentje:
Qkkor most szerinted kinyomja a szemem vagy leönt sósavval, vagy ez nem épp erre az esetre vonatkozott?
2022. szept. 17. 15:18
 75/78 Mathus ***** válasza:

#73: "kriminalisztikával foglalkozom szóval nagyon jól tudom hogy a tendencia az ilyen esetekben közel 50-50%"

erre dobjál már egy tanulmányt, hogy ez a férfi/nő terminátorkodás hogy van? én azt látom, hogy a férfiak sokkalta durvábban torolják meg, ha csorba esik a "büszkeségükön". a nőknek igen kis része az, aki kést ragad, ha kiteszik a szűrét. felhúzol ezzel az incel-náci szöveggel amit nyomatsz.

2022. szept. 17. 15:59
 76/78 Mathus ***** válasza:
100%

#74: elkezdte nyomatni a tag a párkapcsolati erőszakot relativizáló (felmentő/igazoló) dumáját, engem meg kvára zavar az ilyesmi. reagáltam rá, de nem fog leállni.

valakinél mosolyszünetet csinálni, meg valakit megnyomorítani az nagyon nem ugyanaz. csak a kriminalisztika-szakértő szerint.

2022. szept. 17. 16:02
 77/78 anonim ***** válasza:
69%

Persze hogy zavar mert egy femináci vagy.

A gyerekgyilkosságok jórészét pl nők hajtják végre. Az is párkapcsolati erőszak körébe tartozik.

Azért nem hallasz a nő vs férfi dolgokról mert a nők általában mérgezéssel csinálják. Nem biztos hogy akkora sajtóvisszhangot kap az.

2022. szept. 17. 21:11
 78/78 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, nem fog bosszút állni, max bevesz egy marék viagrát és addig dug téged és a szeretőit amíg áll neki a családfa vagy valaki elájul. Lehet pont te.
2022. szept. 20. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!