Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?
Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.
A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.
Úgy érzem,rossz döntést hoztam.
Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.
Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.
Megnyerne 2-3 pofont, az biztos.
Amúgy a x.számú ürítőedény szerelmes lett és azt hitte együtt lesznek, hát ez nagyon cuki😂😂😂. Kínos. Legközelebb majd 2x meggondolod kinek az életét borítod fel. Az egy dolog, hogy az egy aljas féreg, te meg igénytelen, önbecsülés nélküli qurva aki nős pasival fekszik össze, de semmi jogod nem volt a feleségével való kapcsolatába ilyen módon belenyúlni.
Nem kaptam ( még) .
Valószínűleg megúszta otthon a dolgot és beken hagy.
Az en szememben ő a hibás és nem én!
Sosem a harmadik fél a hibás, főleg ha ő egyedülálló.
De szerintem ettől függetlenül tudtad mit vállalsz, amikor belementél a második számú szerepbe.
58 , annyira igazad van ! És tudom ,ez sem volt szép amit tettem. Belatom. Rettenetesen megbantott,főleg hogy tényleg fenyevek vannak köztem és a másik szeretői között. Ő meg is őt választotta ( az 50 evést,akivel 8 éve kavar )
Nyilván én csak egy kis kaland voltam a barátnő es a feleség mellett. Nem bánom hogy elmondtam mindent ,csak azt bánom hogy belementem. Tegnap konkrétan a feleségével arról beszélgettem messengeren ,hogy milyen undorito ,hogy szombaton ezt a vén qvat seggbe .....,utána vasárnap velem volt ,azután hétfőn tovább állt, haza ment mintha mi sem történt volna . Akkor csodálkozik itt még valaki hogy kinyilik a bicska a zsebemben?! Ez egyszerűen elkepesztő.
Megprobalom lezárni magamban, elfogadni , tanultam belőle, minden más már nem az én dolgom....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!