Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél ha a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?

Figyelt kérdés

Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.

A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.

Úgy érzem,rossz döntést hoztam.

Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.

Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.

2022. szept. 8. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
:D lehet
2022. szept. 10. 15:09
 52/78 anonim ***** válasza:
100%

Megnyerne 2-3 pofont, az biztos.

Amúgy a x.számú ürítőedény szerelmes lett és azt hitte együtt lesznek, hát ez nagyon cuki😂😂😂. Kínos. Legközelebb majd 2x meggondolod kinek az életét borítod fel. Az egy dolog, hogy az egy aljas féreg, te meg igénytelen, önbecsülés nélküli qurva aki nős pasival fekszik össze, de semmi jogod nem volt a feleségével való kapcsolatába ilyen módon belenyúlni.

2022. szept. 12. 01:36
 53/78 A kérdező kommentje:

Nem kaptam ( még) .

Valószínűleg megúszta otthon a dolgot és beken hagy.

Az en szememben ő a hibás és nem én!

2022. szept. 12. 11:03
 54/78 anonim ***** válasza:
90%

Sosem a harmadik fél a hibás, főleg ha ő egyedülálló.

De szerintem ettől függetlenül tudtad mit vállalsz, amikor belementél a második számú szerepbe.

2022. szept. 12. 11:08
 55/78 anonim ***** válasza:
100%
A szeretők 90 százaléka szentül hiszi, hogy majd Ő lesz a nagy kivétel, akiért elhagy a pasas asszonyt, családot, vagyont. Még ha az asszony szénája rosszul áll is... sok kell még a mérleg másik nyelvébe.
2022. szept. 12. 12:09
 56/78 anonim ***** válasza:
100%
Eskü nem értem mit vártál egy ilyen hulladéktól. A feleségét csalta veled. Azt hitted téged nem fog ugyanúgy megcsalni maással😂😂😂😂😂😂? Vagy 15 éves naiv kistini vagy, vagy baromi buta felnőtt.
2022. szept. 12. 13:06
 57/78 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta csak bele szerettem . Akinek szeretője van , nem biztos hogy egyből 5. Ezzel egyszerűen nem számoltam
2022. szept. 12. 13:08
 58/78 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam sok ilyet. De mit gondoltál? Ha a feleségét megcsalja, aki amúgy több a szemében mint, te vagy bárki, akkor téged nem fog? Addig nem zavart mit csinál amíg csak te voltál? Utána már egyből kisangyal lettél és “ jaj szegény feleségének tudni kell”. Nem az a gond, hogy belementél. Te dolgod. Viszont az álszentség gusztustalan dolog. Ugyanolyan aljadék vagy mint, a kurafi pasi. Tudtad , hogy ez lesz, nem? Egy olyan pasi akinek tök oké, hogy kettő nője van párhuzamosan, nem fog kívánni egy harmadikat, negyediket? Gondolom beadta, hogy szeret téged, te más vagy, rád gondol, stb. Ha meg is nyertek magatoknak egy ekkora majmot, akkor is csak addig a tietek amíg ki nem derül, hogy nem az. Soha a büdös életbe nem változik meg. Ne bándd. Engedd el. Sose lesz így vége, most ,hogy így belemásztál. Tudom bántja az egot, ha az embert eldobják és megalázzák. De most ezt elcseszted. A nő is joggal utál, a pasi is, mindezek mellett te is biztos ostorozod magadat, plusz ide is kiírtad, szóval vadidegenek mint, én is elitélnek. Kellett ez neked?
2022. szept. 13. 00:22
 59/78 A kérdező kommentje:

58 , annyira igazad van ! És tudom ,ez sem volt szép amit tettem. Belatom. Rettenetesen megbantott,főleg hogy tényleg fenyevek vannak köztem és a másik szeretői között. Ő meg is őt választotta ( az 50 evést,akivel 8 éve kavar )

Nyilván én csak egy kis kaland voltam a barátnő es a feleség mellett. Nem bánom hogy elmondtam mindent ,csak azt bánom hogy belementem. Tegnap konkrétan a feleségével arról beszélgettem messengeren ,hogy milyen undorito ,hogy szombaton ezt a vén qvat seggbe .....,utána vasárnap velem volt ,azután hétfőn tovább állt, haza ment mintha mi sem történt volna . Akkor csodálkozik itt még valaki hogy kinyilik a bicska a zsebemben?! Ez egyszerűen elkepesztő.

Megprobalom lezárni magamban, elfogadni , tanultam belőle, minden más már nem az én dolgom....

2022. szept. 13. 10:11
 60/78 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálnám ha a feleség egy nemibeteg szűrésre már bejelentkezett volna. Neked sem ártana. Nem rosszból írom...de ez a körmenet elég sok "rejtélyt" tartalmazhat!
2022. szept. 13. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!