Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?
Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.
A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.
Úgy érzem,rossz döntést hoztam.
Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.
Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.
van persze, csak
1) azokat felesegul is veszi meg 30 éves kora elott es csinal nekik gyereket
2) ne vedd sertesnek, de te igen messze vagy a tanulttól, mikor még a helyesírás sem megy.
"Kíváncsi leszek tényleg el -e vall a nö"
#40 lehet tanult vagy, de rosszindulatú is egyben, érzelmileg instabil, hirtelen indulatkitörésekre hajlamos, bosszúálló típus. Utóbbi személyiségjellemzőid többet vesznek el mintsem 10 diplomával is pótolni lehetne.
Képtelen vagy a kudarcokat, elutasítást feldolgozni, uralkodni az indulataidon, azonnal szélsőségesen reagálsz érzelmileg. Úgy általában az érzelmeiden sem uralkodsz, azonnal el tudnak vinni valamelyik irányba a józan ész ellenében. Ezért lettél ész nélkül szerelmes és lovaltad bele magad egy nyilvánvaló önbecsapásba. Sok bajod lesz még az életben, s a párkapcsolatok kialakítása csak egyik szelete ennek.
Kérdező...
Milyen alapon akartad ezzel a húzással megleckéztetni ezt az embert? Ne játsszon más érzelmeivel???? :D Miről beszélsz? :D
Amikor nős ember kapcája lesz valaki, (pl. mint Te) az mit csinál? Csak te a felesége meg a gyerekei érzelmeibe rondítottál bele. Eheeej.... Megérdemlitek, amit kaptok az élettől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!