Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?
Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.
A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.
Úgy érzem,rossz döntést hoztam.
Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.
Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.
Istenem milyen hülyék léteznek...
Én szeretem a szeretői státuszt mert nincs kötelezettség, és nem is érdekel kivel b4szatják magukat rajtam kívül. De sose köpném be egyik nőt se aki velem csalta az urát. 20/F
#22 beköpte volna akkor is ha az egyetlen szeretője lenne. A beszerelmesedő szeretők tipikus kicsinyes bosszúja amikor rájönnek hogy nem lesz ásó, kapa, nagyharang velük. Bár valószínűleg ugyanilyen bosszúálló típus akkor is ha a fickó szingli lenne és csak le akarta volna zárni a viszonyt.
Tanulság, hogy kerüld el nagyívben a hasonló nőket, ha a szeretőd beszerelmesedik azonnal menekülj - bár még jobb ha nem lépsz félre.
"Már kb 2 hete alig beszélünk,letiltott. Még ő haragszik,mert rajöttem hogy mellettem meg 3 másik nője van.annyira mérges voltam,hogy gondoltam, oké, ha Te ekkora......vagy,akkor megmutatom én mekkora tudok lenni."
Öhm...jó reggelt,már te is eleve szeretője voltál. Tehát amikor a feleségét csalta veled,akkor nem volt paraszt,csak most,hogy kiderült,téged is csal?
Ez vagy nagy kamu,vagy pedig igaz,de akkor te egy jellemtelen,agyatlan k***a vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!