Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél ha a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?

Figyelt kérdés

Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.

A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.

Úgy érzem,rossz döntést hoztam.

Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.

Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.

2022. szept. 8. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
14%

Istenem milyen hülyék léteznek...

Én szeretem a szeretői státuszt mert nincs kötelezettség, és nem is érdekel kivel b4szatják magukat rajtam kívül. De sose köpném be egyik nőt se aki velem csalta az urát. 20/F

2022. szept. 8. 12:15
 22/78 anonim ***** válasza:
72%
Kérdezőnek: Mucikám, akkor is beköpted volna a faszit, ha te vagy az egyetlen a felesége mellett...? Ja, hogy nem...:D....Nehogy már piedesztára emeljünk itt jótékonyságért, mert gondolom Te csak a feleségnek akartál jót. A pasasnak csak másodsorban rosszat.... Mindegy merről nézed, gusztustalan vagy!
2022. szept. 8. 12:49
 23/78 anonim ***** válasza:
95%

#22 beköpte volna akkor is ha az egyetlen szeretője lenne. A beszerelmesedő szeretők tipikus kicsinyes bosszúja amikor rájönnek hogy nem lesz ásó, kapa, nagyharang velük. Bár valószínűleg ugyanilyen bosszúálló típus akkor is ha a fickó szingli lenne és csak le akarta volna zárni a viszonyt.

Tanulság, hogy kerüld el nagyívben a hasonló nőket, ha a szeretőd beszerelmesedik azonnal menekülj - bár még jobb ha nem lépsz félre.

2022. szept. 8. 14:23
 24/78 Mathus ***** válasza:
37%
#23: olyannal kell félrelépni aki maga is gyakran lép félre és nem független. akkor helyén fogja kezeli a dolgokat.
2022. szept. 8. 14:30
 25/78 anonim ***** válasza:
67%
Félted a hátsód?Joggal!Pfúj.
2022. szept. 8. 14:31
 26/78 anonim ***** válasza:
100%
Mathus: Sajnos sosem tudni előre, mi hogyan alakul. Aki félrek*r könnyen megszívhatja.
2022. szept. 8. 14:33
 27/78 anonim ***** válasza:
83%

"Már kb 2 hete alig beszélünk,letiltott. Még ő haragszik,mert rajöttem hogy mellettem meg 3 másik nője van.annyira mérges voltam,hogy gondoltam, oké, ha Te ekkora......vagy,akkor megmutatom én mekkora tudok lenni."

Öhm...jó reggelt,már te is eleve szeretője voltál. Tehát amikor a feleségét csalta veled,akkor nem volt paraszt,csak most,hogy kiderült,téged is csal?

Ez vagy nagy kamu,vagy pedig igaz,de akkor te egy jellemtelen,agyatlan k***a vagy.

2022. szept. 8. 14:35
 28/78 anonim ***** válasza:
92%
Be húznám fülem farkam.. :-D
2022. szept. 8. 15:48
 29/78 Mathus ***** válasza:
100%
#26: alapvetően a körülményektől függ. hogy mennyi vasat tart valaki a tűzben, hogy miben állapodtak meg. ehhez kell IQ is, ez egy, a "normálistól" eltérő kapcsolati dinamika. szerintem már EGYETLEN szeretői kapcsolatot is nehéz menedzselni. legalább annyira nehéz, mint amennyire izgalmas. a tudatosság mindig a vezérelv.
2022. szept. 8. 16:15
 30/78 anonim ***** válasza:
100%
Mathus: egy nő részéről az előre megbeszélteket / racionalitást váratlanul is felül írhatják az érzelmei. Hogy tudja-e ezt megfelelően kezelni? Hát, imádkozz :D. Mert ezt nemcsak az IQ, hanem az EQ is befolyásolja. Ez utóbbi pedig a nők többségénél finoman szólva is bizonytalansági faktor.
2022. szept. 8. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!