Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél ha a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a szeretőd mindent elmondana a felesègednek?

Figyelt kérdés

Mivel rájöttem hogy mellettem Kb 5 másik szeretője is van,megkerestem a feleségét Facebookon és mindent elmondtam. 2 közös gyermekük van.

A nő megigerte hogy nem árulja el hogy tőlem tudja,de szombaton megmondja neki hogy tudja és beadja a valópert.

Úgy érzem,rossz döntést hoztam.

Mindent el fog veszíteni és nagyon félek hogy fog erre reagálni. Régen katona volt.

Lehet hogy megöl? Kicsit felek tőle.

2022. szept. 8. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
99%
#4 etikátlanság😂😂😂 De az nem az, hogy valaki a felesége mellett 6 másik nőt tologat
2022. szept. 8. 10:21
 12/78 anonim ***** válasza:
29%

Valószínűleg nem ok nélkül tiltott le. Van egy megérzésem bőven van olyan előzménye, korábbi hisztik, viták, zsarolás az ügynek amiről hallgatsz.

Ha szingli lenne a pasi akkor mit csinálnál? Feljelented névtelenül a NAV-nál, vagy akárhol, mindegy mi csak bosszút állj rajta amiért szakított?

Látjátok feleim, félrelépni csúnya dolog, de ha ideggyenge, érzelmileg instabil nővel kezdtek az előbb-utóbb mindig megbosszulja magát.

2022. szept. 8. 10:30
 13/78 Mathus ***** válasza:
92%
ki ez a szuperhím? Dózsa László 2.0, hét nővel EGYSZERRE? azt időben hogy oldja meg? kész vagyok, incel. néha felhúzom magam rajtatok, de néha olyan jókat találtok ki :)))
2022. szept. 8. 10:31
 14/78 anonim ***** válasza:
96%

Nem véletlenül belőlük lesz szerető. Normális nő ebbe bele se megy.

2022. szept. 8. 10:38
 15/78 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyen hímrngyók megérdemlik :) Joga van tudni a nejének, kikbe mártogatja még a farkát és milyen nemi betegségeket fog elkapni.
2022. szept. 8. 10:49
 16/78 A kérdező kommentje:

Van egy felesége, 2 gyereke. A munkája miatt sokat utazik,úgyhogy van Szlovéniában egy nője,Ausztriaban 2 meg még ki tudja mennyit rejteget.ennyirol biztosan tudok , bizonyitekaim vannak. Plusz én. Na az már 4+ feleség.

Nehogymár én legyek a rossz mert elmondtam . Ez milyen ember ? Utolsó utáni, szemetlada, gerinctelen féreg.

2022. szept. 8. 10:56
 17/78 A kérdező kommentje:

Ahogy ismerem,nagyon pipa lesz.lehet lekever egy pofont. De lehet nem jön rá hogy en arultam el. Nem tudom

Remelem nem lesz belőle bajom

2022. szept. 8. 10:58
 18/78 anonim ***** válasza:
96%
Én csak azt nem értem, ha az nem érdekelt, hogy a feleségét csalja veled, akkor miért kezdett el érdekelni a többi szeretője? Nem mindegy, hogy egy nőt csal veled vagy ötöt? Ugyanakkora ócska féreg mindegyik esetben, neked mégis ez kellett.. most már hiába teszel úgy, mintha nem lennél ugyanakkora gerinctelen alja utolsó utáni :D
2022. szept. 8. 11:22
 19/78 A kérdező kommentje:
Lehet hogy en is hibás vagyok. De én szerettem. Szerelmes lettem bele, azt hittem együtt leszünk és nem gondoltam hogy számára én csak egy vagyok a sorban.
2022. szept. 8. 11:25
 20/78 anonim ***** válasza:
88%
Édes Istenem! Te vagy rettentő hülye vagy, vagy leginkább egy troll.
2022. szept. 8. 11:57
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!