Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sirok miután megcsalom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sirok miután megcsalom a barátnőm?

Figyelt kérdés

Tudom, elítélhettek, tudom hogy a megcsalás aljas és ráadásul teljes mértékben logikátlan, mert minek foszt meg valaki mást a szabadságától az ember, ha mással akar lenni..Csak hogy én nem szeretnék mással lenni, de egyszerűen válságban van a kapcsolatom..

Sajnos már nincs meg a tisztelet egymás irányába, mindennap veszekedünk amióta összeköltöztünk( fél éve)

Két éve vagyunk együtt, másfél évig hűséges voltam, de nagyjából azóta egy félév alatt 6 nővel csaltam meg.. minden alkalom után kicsit úgy éreztem hogy tönkrementem, és hogy ezt soha többet nem fogom megcsinálni..de aztán eltelik egy kis idő, újabb veszekedések, mérhetetlen mennyiségű harag gyűlik össze bennem, ráadásul a veszekedések miatt a barátnőmnek 3 hetente támad kedve szexelni, és egyszerűen érzem azt hogy az önkielégítés sem segít rajtam, aludni nem tudok már mert annyira érzem hogy feszítenek a golyóim, hogy általában ilyenkor keresek is valakit..

Tudom, rossz ember vagyok, de valahogy azt érzem hogy ha ez kiderülne, a barátnőmet sem hatná már meg ez annyira..

De valahogy még is azt érzem hogy szeretem, és rendbe kell hozni a dolgokat köztünk..22/F

tegnap 20:05
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kicsit azt érzem már hogy fájdalomból cselekszem így, az önbizalmam is a béka segge alatt lett, én egy évvel ezelőtt még azt gondoltam hogy ő lesz a feleségem
tegnap 20:07
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Lecserélni meg nem megy.ez gáz.
tegnap 20:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts a barátnőddel, hadd keressen magának egy értékes kapcsolatot, ahelyett, hogy egy senki mellett pocsékolja az idejét. Ha már hűséges és tisztességes nem tudsz lenni, legalább irigy se legyél.

Ne áltasd magadat, nem szereted azt a nőt. Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg. Tisztelet nélkül se szeretet, se szerelem nincs.

tegnap 20:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen minek ragadsz benne egy rossz, nem megjavítható kapcsolatban? Ezt már nem lehet rendbe hozni, el kéne engedni egymást.
tegnap 20:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
A gond az, hogy morálisan nem vagy 22 évesen annyira életképes, hogy felismerd, mi a helyes döntés.
tegnap 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:
41%
Nagyon. Megsajnáltalak. Tiszta. Lelkű. Barátom.
tegnap 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szívességet tennél neki, ha szakítanál, békén hagynád, és még lehetne normális párja. Most itt téged kéne sajnálni meg kisegíteni, amikor 6 nővel is félteléptél? Akkor kellett volna arra gondolni, hogy menteni akarod a kapcsolatod, amikor azokat kefélted. Undorító.
tegnap 20:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Igazából sokáig éreztem úgy amikor ezek a veszekedések kezdődtek, hogy van valakije és megcsal engem, voltak érdekes "véletlen" egybeesések, és rengeteg, meg az apósomnak is állandóan volt valaki furcsa elszólása, ezért miután annyit veszekedtünk, úgy gondoltam hogy ha én is megcsalom, akkor ha kiderül hogy van valakije, legalább nem hagytam veszni én is a lehetőségeket..
tegnap 20:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kapcsolatot minek erőlteted? Fiatal vagy, csak fél éve éltek együtt, ami kb végig szar volt, nincs hitel, nincs gyerek ha jól értem.
tegnap 20:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagy, még 30-40 évig fog kelleni a szex! ne legyél már hülye, lépj ki amíg lehet a kapcsolatból.

(48F)

tegnap 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!