Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sirok miután megcsalom a barátnőm?
Tudom, elítélhettek, tudom hogy a megcsalás aljas és ráadásul teljes mértékben logikátlan, mert minek foszt meg valaki mást a szabadságától az ember, ha mással akar lenni..Csak hogy én nem szeretnék mással lenni, de egyszerűen válságban van a kapcsolatom..
Sajnos már nincs meg a tisztelet egymás irányába, mindennap veszekedünk amióta összeköltöztünk( fél éve)
Két éve vagyunk együtt, másfél évig hűséges voltam, de nagyjából azóta egy félév alatt 6 nővel csaltam meg.. minden alkalom után kicsit úgy éreztem hogy tönkrementem, és hogy ezt soha többet nem fogom megcsinálni..de aztán eltelik egy kis idő, újabb veszekedések, mérhetetlen mennyiségű harag gyűlik össze bennem, ráadásul a veszekedések miatt a barátnőmnek 3 hetente támad kedve szexelni, és egyszerűen érzem azt hogy az önkielégítés sem segít rajtam, aludni nem tudok már mert annyira érzem hogy feszítenek a golyóim, hogy általában ilyenkor keresek is valakit..
Tudom, rossz ember vagyok, de valahogy azt érzem hogy ha ez kiderülne, a barátnőmet sem hatná már meg ez annyira..
De valahogy még is azt érzem hogy szeretem, és rendbe kell hozni a dolgokat köztünk..22/F
Szakíts a barátnőddel, hadd keressen magának egy értékes kapcsolatot, ahelyett, hogy egy senki mellett pocsékolja az idejét. Ha már hűséges és tisztességes nem tudsz lenni, legalább irigy se legyél.
Ne áltasd magadat, nem szereted azt a nőt. Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg. Tisztelet nélkül se szeretet, se szerelem nincs.
22 éves vagy, még 30-40 évig fog kelleni a szex! ne legyél már hülye, lépj ki amíg lehet a kapcsolatból.
(48F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!