Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sirok miután megcsalom a barátnőm?
Tudom, elítélhettek, tudom hogy a megcsalás aljas és ráadásul teljes mértékben logikátlan, mert minek foszt meg valaki mást a szabadságától az ember, ha mással akar lenni..Csak hogy én nem szeretnék mással lenni, de egyszerűen válságban van a kapcsolatom..
Sajnos már nincs meg a tisztelet egymás irányába, mindennap veszekedünk amióta összeköltöztünk( fél éve)
Két éve vagyunk együtt, másfél évig hűséges voltam, de nagyjából azóta egy félév alatt 6 nővel csaltam meg.. minden alkalom után kicsit úgy éreztem hogy tönkrementem, és hogy ezt soha többet nem fogom megcsinálni..de aztán eltelik egy kis idő, újabb veszekedések, mérhetetlen mennyiségű harag gyűlik össze bennem, ráadásul a veszekedések miatt a barátnőmnek 3 hetente támad kedve szexelni, és egyszerűen érzem azt hogy az önkielégítés sem segít rajtam, aludni nem tudok már mert annyira érzem hogy feszítenek a golyóim, hogy általában ilyenkor keresek is valakit..
Tudom, rossz ember vagyok, de valahogy azt érzem hogy ha ez kiderülne, a barátnőmet sem hatná már meg ez annyira..
De valahogy még is azt érzem hogy szeretem, és rendbe kell hozni a dolgokat köztünk..22/F
"úgy gondoltam hogy ha én is megcsalom, akkor ha kiderül hogy van valakije, legalább nem hagytam veszni én is a lehetőségeket.."
És most jobban érzed magad attól, hogy megcsaltad? Egyáltalán nem. 22 évesen nagyon gáz vagy. Maradj vele majd kidob ha ráeszmél milyen kukac vagy.
Hagyjuk ki a történetből, hogy megcsaltad többször különböző lányokkal egy pillanatra. Rohadtul mérgező párkapcsolatban élsz mert veszekedtek és egyáltalán nem bízol meg benne.
Arra utal, hogy nem szereted saját magad, társfüggő vagy.
A megcsalás "csak" egy tünete annak, hogy szintén nem becsülöd önmagad meg. Ebből következően nem szereted a barátnőd se.
Nem tudsz szeretni addig mást még saját magad nem tudod.
Megcsaltad azért, hogy bosszút állj, mert boldogtalan vagy. Azaz menekülsz folyamatosan önmagad elől.
Kötődsz hozzá betegesen a kapcsolatfüggőség okán.
Még véletlenül se szereted szóval szakíts, vagy szenvedj(etek) tovább amíg ő nem tesz ki téged.🤷
Próbálod elhitetni, hogy mennyire bánt az egész, de valójában süt az írásodról, hogy egyáltalán nem. Pl "legalább nem hagytam veszni a lehetőségeket....". Tudom, anno a férjem órákig sírt, aztán beközölte, hogy bárkit megkaphatna. Színjáték az egész.
Az az igazság, hogy egyikőtöknek sem való komoly párkapcsolat. Ezzel nincsen baj, nagyon sok embernek nem való. Legyenek laza kapcsolataid, csak barátnőd ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!