Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A parom azt keri h csaljam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom azt keri h csaljam meg, miert?

Figyelt kérdés
Huszoneves nö vagyok, van egy idosebb parom, kozel a negyvenhez. 2 eve vagyunk egyutt. Az elmult honapokban egyre gyakrabban feljon kozottunk hogy szeretne ha megcsalnam, tartanek szeretot mellette. Elmeselte h az ex felesegevel is hodoltam ennek a fura szokasnak. Megmondom oszinten h vegyesek az erzeseim ezzel kapcsolatban. Egyreszt lennenek otleteim hogy kit valaszzak es fantazialtam is rola mar, masreszt viszont kicsit felek h ez vegul nem vezet jora.
ma 07:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A "miért" kérdésre mit válaszolt? Magadtól kérdezted már, miért pont vele vagy? Erre vágysz? Apuék mit szólnak majd ha egy veszekedés során kikiabálja?
ma 07:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán penzt is kernék már ezèrt ha ilyen szexuális showkat akar.
ma 07:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a cuckold fétis, viszonylag gyakori.
ma 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Cuckold fétis. Létező jelenség, de óvatosan kell kezelni, mindkettőtöknek 100% benne kell lennie.
ma 08:04
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem fog jól végződni, élő példa rá az exneje. Persze beleegyezhetsz simán. Én már rég kidobtam volna.
ma 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
63%

5.

Nem biztos, hogy emiatt ex.

Nekem is van exem, akivel csináltuk és mai napig jóban vagyunk. Ő külföldöt választotta, amikor beindult a karrierje. Mondjuk addigra már más is volt, de nem az évi pár cuckold alkalom miatt szakítottunk. Szerette ő is, főleg, hogy Erasmus programban is részt vett. Nem kellett magát megjátszania, mint a barátnőinek, mert az összes pasizott, csak titokban.

ma 11:26
 7/7 anonim ***** válasza:
38%
Tedd meg velem🤤
ma 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!