Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha kavar valakivel akkor hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kavar valakivel akkor hova tudja elrejteni az üzeneteket?

Figyelt kérdés

Mostanában elég furán viselkedik, ha a telefonja közelében vagyok. A viselkedése is más, szokatlan néha.

Szóval aki volt már ilyenben vagy csinált ilyet akkor hova lehet eldugni az üzeneteket? Ha ez számít akkor androidos telefon.

-Azt tudom lehet lenémítani és nem jelez.

-Lehet archiválni és, ha nem írnak akkor nem látom a többi között.

-Van már titkos beszélgetés is (mondjuk, ha ezt csinálja akkor sose jövök rá, de kétlem ez van mert akkor feltűnő lenne a másiknál, hogy van valakije azért teszi.)

-Ma hallottam és meg is néztem, hogy van olyan is a beállításokban, hogy korlátozni lehet a fiókot. Ez 2 gombnyomás de megtalálni az ilyen üzenetet már egy pár menüponton belül kell kacifántosan.

-Persze törölni is lehet az üzeneteket.

De bármelyiket teszi, ha együtt vagyunk egy hétvégén keresztül létezhetetlen, hogy ne írjon neki a másik fél.

Ezeken kívűl el lehet még dugni valahova messengeren az üzeneteket?

Régen tudtam, hogy az engedélykérésekbe is ellehet de már nem látok ilyen opciót.

Olyan beállítás lehet még valahol, hogyne kapjon értesítést róla és egyből valami másik helyen jelenjen meg az üzenet ne pedig a többi között?

Nagyon sokat lóg fent facen, elég rafinált is ahogy ismerem így tuti ismer minden ilyen lehetőséget..

tegnap 22:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Leszögezem nem vagyok megcsaló, de ismerem a rendszereket, és hogy mit tennék, ha valakivel titokban akarnék beszélgetni.

Szóval amiket felsoroltál kérdező az mind opció, ezt egészíteném ki még két ponton. Az első egy teljesen új messenger profil, amik között ki be lépked, váltogat. Illetve ami szerintem logikusabb, hogy egy másik üzenő alkalmazásban kommunikálnak, ami akár rejtettebben van, esetleg az onnan jövő üzenet is le van tiltva a felugró ablakok közül. És ezért lesz ideges ha a telefonja körül kavarsz, mert elvileg ezzel nem bukik le, gyakorlatilag meg ki tudja mi történhet.

tegnap 22:28
 2/15 anonim ***** válasza:
1-es jól írja 😞
tegnap 22:33
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sokan vannak, akik meg se próbálják elrejteni az üzeneteket, mert annyira tesznek az egészre.

Nézz bele simán, lehet úgyis találsz érdekességeket!

tegnap 22:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

“ha együtt vagyunk egy hétvégén keresztül létezhetetlen, hogy ne írjon neki a másik fél.”

Pedig alap, hogy ez le van beszélve.

tegnap 22:44
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

akkor el kell h keseritselek még jobban

az extra fiok hagyján, de pl xiaomi teloknál már 5-10éve van kulon fiok telon

amit ugy érts h pl feloldod a telot a szokásos ujjaddal ami legyen a mutato ujj akkor megnyilik a telo amit használ és ahol semmi olyan nincs, de ha te bekapcsolod a másik fiok funkciot és ott a középsö ujjadat adod meg akkor azzal már egy teljesen másik fiokod dob be ami teljesen fuggetlen a másiktol és gond nélkül tárolhat ott kulon képeket videokat másik ugyan olyan appokat

és ha ide jön űzi azt a fő fiokra nem jelezi csak akkor jön fel ha ebbe a fiokba lép be specifikusan szóval még rejtegetnie se kell semmit mert ha ezt ismeri akkor mindig oda lép be egy ujlenyomással ahova akar.

Alapbol ez a fubkcio arra lett kitalálva h pl munkát elválaszd a magánéletedtöl de hát ki mire használja és ez akár egy titkos élet is lehet

tegnap 23:05
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
#4 anno volt "szerencsém" olvasni, miszerint 4 napig nem lesz elérhető a férjem, mert anyukámnál leszünk. Nyaralni mentünk, amit ki is posztoltunk és a nője (akkor még nem tudtam róla) is lájkolta. Szóval még a szeretőnek is hazudoznak ám🤣
tegnap 23:06
 7/15 anonim ***** válasza:
#ez érdekes! Hol kell ezt beállítani?
tegnap 23:11
 8/15 anonim ***** válasza:
A 7. hsz. az #5-nek szólt.
tegnap 23:12
 9/15 A kérdező kommentje:

Ez nekem is megfordult a fejemben, hogy más helyen beszélhet valakivel de azért gyanakszom a messengerre mert ott folyamatosan aktív amint végez a munkában.

Egyszer már megnyitottam a telefonját de messengerben egyetlen egy személy sem volt. Jobban belemerülni nem tudtam mert gyorsan jött is.

Na igen ez a profil váltás is volt eszembe… de akkor nem látná egyből, ha én írok neki nem?

Egyszer láttam, hogy facet megnyitva ott ahol profilt lehet váltani (azt hiszem) van egy másik de az úgy rémlik mintha az lett volna, hogy az instaja van vele összekapcsolva mert a peofilkép is az volt neki amit láttam ott.

Láttam már az alkalmazásait megnyitva pl: snapchat- senki sincs felvéve neki, insta- csak velem van beszélgetése. Vibere nincs. Sms-eit is láttam mar ott sincs senki. Tiktokon csak a kollégájával beszél és küld neki videókat.

tegnap 23:13
 10/15 anonim ***** válasza:

#9 exem valami titkosított messenger üzenetben beszélt a nőjével, de baromi nehezen találtam rá és nagyon hiányos volt a beszélgetés, mert a rendszer automatikusan törölte. Amikor rájöttem az illető nevére, beírtam a messenger keresőbe a telefonjáról, az egyik beszélgetés üres volt, egy titkosítottat pedig külön dobott fel a kereső.

Később egy chatalkalmazást használtak mit törölt, mielőtt hazaért volna. De erre 2 nap alatt rájöttem.

Kolleganőm exe egy másik telefonról intézte a nő ügyeit, (mindenféle profilokról) amit melóban töltött fel és az autóban tárolta.

tegnap 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!