Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kavar valakivel akkor hova tudja elrejteni az üzeneteket?
Mostanában elég furán viselkedik, ha a telefonja közelében vagyok. A viselkedése is más, szokatlan néha.
Szóval aki volt már ilyenben vagy csinált ilyet akkor hova lehet eldugni az üzeneteket? Ha ez számít akkor androidos telefon.
-Azt tudom lehet lenémítani és nem jelez.
-Lehet archiválni és, ha nem írnak akkor nem látom a többi között.
-Van már titkos beszélgetés is (mondjuk, ha ezt csinálja akkor sose jövök rá, de kétlem ez van mert akkor feltűnő lenne a másiknál, hogy van valakije azért teszi.)
-Ma hallottam és meg is néztem, hogy van olyan is a beállításokban, hogy korlátozni lehet a fiókot. Ez 2 gombnyomás de megtalálni az ilyen üzenetet már egy pár menüponton belül kell kacifántosan.
-Persze törölni is lehet az üzeneteket.
De bármelyiket teszi, ha együtt vagyunk egy hétvégén keresztül létezhetetlen, hogy ne írjon neki a másik fél.
Ezeken kívűl el lehet még dugni valahova messengeren az üzeneteket?
Régen tudtam, hogy az engedélykérésekbe is ellehet de már nem látok ilyen opciót.
Olyan beállítás lehet még valahol, hogyne kapjon értesítést róla és egyből valami másik helyen jelenjen meg az üzenet ne pedig a többi között?
Nagyon sokat lóg fent facen, elég rafinált is ahogy ismerem így tuti ismer minden ilyen lehetőséget..
Engedélykérésekbe is belehet valahogy rakni az embert. Az megint külön menüpont ugye a telefonon. Némítani is lehet a chatet, annál akinél kijelölöd, igaz ott attól még ha rá mész az üzenetekhez az látszik, csak külön értesítést nem küld ha irnak
Egyébként telefonon ahogy pl feldobja a kijelentkezést is ott írja ha van másik profil és abba át lehet lépni
Az is lehet egy teljesen külön appot használ erre, ez bármi lehet, rengeteg beszélgetős app van
Telefonja valami pár éves saját telekom márkás noname valami..
Ja és még egy dolog furcsa nekem (lehet csak nekem, mert ios-es verzióban nincs ilyen).
Na most itt van ez a buborékos megoldás, ha ír valaki akkor ott jelenik meg mellette az üzenet. De nála láttam már olyat is (egyszer pont úgy screenelt ki valamit, hogy írtam pont akkor), hogy fentről jött le egy értesítés mint iphone-nál és nem buborékosan. Gondolom ez valami ki be kapcsolható funkció. De ez mire vagy mikor jó neki? Ja és még itt ezen a leugró értesítésen a nevem mellett volt egy harang ikon aminek a teteje felé 2 oldalt volt 1-1 csík. Ez a kis ikon mit takar? Csak rezgőre tett volna nem némára?
Ja és még 1 dolog amit tegnap láttam.
Küldtem neki messengeren egy képet, a konyhából. Bementem mellé és láttam, hogy fent ahol írja a nevem és az elérhető állapotom a messenger ott alatta volt valami átlátszóbb szöveges rész. (Ez rendesen a messenger alkalmazasban megnyitva latszodott) Aránylag gyorsan ki is húzta az alkalmazást én pedig nem firtattam neki a dolgot, hátha még egyszer látom azt és megtudom, hogy mi az.
Nem csinálok ilyet, de ha valakivel titokban akarnék beszélni akkor
- olyan appot használnék, amit amúgy másra nem használok (nyilván minden értesítés és egyéb kikapcsolva, app rejtve)
- automatikusan törlődő üzeneteket állítanék be
Egyébként mondjuk az, hogy új kapcsolat még, 2 hónapos. Így nem hiszem, hogy szeretőt tartana csak szimplán szerintem egy másik szál is fut velem egyszerre, hogy ha ez becsődől akkor ott van egyből a másik… az ideje javát velem tölti az biztos szóval én állhatok nyerésre.
Az alapján gyanakodom, hogy eddig mindig voltak messenger értesítései aztán poénból mondtam neki pár napja, hogy de népszerű aztán hírtelen egyik napról a másikra soha nem jött egyetlen értesítés sem. Barátai nincsennek szóval azok nem írnak, családjának nincs facebook, munkatársai közül senkivel nincs jóban.
Mostanában sűrűbben teszi le távolabb a telefonját.
Mégha le van zárva akkor is a szeme sarkából rá-rá pillantgat elég sűrűn.
Ha nézni akarunk valamit telón akkor is engem kér meg, hogy az enyémen nézzük. Kicsit húzza a száját, ha az övén kell. Folyamatosan némán van neki, ha külön vagyunk pedig sosincs akárhol van.
De ma rájöttem mi lehet messengeren ott a név alatt az az értesítés. Le voltam neki némítva de hogy miért vagy mi okból azt nem tudom..
Hogyan lehet appot elrejteni vagy hogy láthatom, ha van elrejte?
Melyik alkalmazások lehetnek ilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!