Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha kavar valakivel akkor hova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kavar valakivel akkor hova tudja elrejteni az üzeneteket?

Figyelt kérdés

Mostanában elég furán viselkedik, ha a telefonja közelében vagyok. A viselkedése is más, szokatlan néha.

Szóval aki volt már ilyenben vagy csinált ilyet akkor hova lehet eldugni az üzeneteket? Ha ez számít akkor androidos telefon.

-Azt tudom lehet lenémítani és nem jelez.

-Lehet archiválni és, ha nem írnak akkor nem látom a többi között.

-Van már titkos beszélgetés is (mondjuk, ha ezt csinálja akkor sose jövök rá, de kétlem ez van mert akkor feltűnő lenne a másiknál, hogy van valakije azért teszi.)

-Ma hallottam és meg is néztem, hogy van olyan is a beállításokban, hogy korlátozni lehet a fiókot. Ez 2 gombnyomás de megtalálni az ilyen üzenetet már egy pár menüponton belül kell kacifántosan.

-Persze törölni is lehet az üzeneteket.

De bármelyiket teszi, ha együtt vagyunk egy hétvégén keresztül létezhetetlen, hogy ne írjon neki a másik fél.

Ezeken kívűl el lehet még dugni valahova messengeren az üzeneteket?

Régen tudtam, hogy az engedélykérésekbe is ellehet de már nem látok ilyen opciót.

Olyan beállítás lehet még valahol, hogyne kapjon értesítést róla és egyből valami másik helyen jelenjen meg az üzenet ne pedig a többi között?

Nagyon sokat lóg fent facen, elég rafinált is ahogy ismerem így tuti ismer minden ilyen lehetőséget..

jan. 13. 22:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

19

Pontosan 2 ugyanilyen viselkedésű bukott már le, csak azok annyira bal****ok voltak, hogy csak na… szóval ismerem a jeleket sajnos..

Ennyi idő után (sőt soha) korlátozni valakit?..

20

Hat mar szerintem is. :) De azért nyugodtabb lennék, ha megtudnám az igazat…

jan. 15. 21:01
 22/23 anonim ***** válasza:
Min változtatna? Ezt te már lebeszélted magaddal fejben, hogy ez van.
jan. 16. 12:35
 23/23 anonim ***** válasza:

21

Akkor valószínűleg el kellene gondolkodni, hogy miért ezt a típust vonzod be, miért ragaszkodsz hozzájuk.

22

Szerintem se változtat semmit, ha kiderül, ha nem. Ha gyanús, fura, megcsalás-szagú, akkor nem kell egy 2 hónapos valamin (ez még igazán kapcsolatnak se nevezhető, mert alig ismeritek egymást) agyalni, meg szembesülni, hanem ki kell lépni.

jan. 16. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!