Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kollégám kikezdett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégám kikezdett velem, most meg ignorál?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerem. Tetszettünk egymásnak, de csak beszélgettünk. Nemrég célozgatni kezdett, hogy esetleg elmehetnénk valahova kettesbe, pedig felesége van. Nem zárkóztam el, de nem fixáltunk semmit, viszont több időt kezdtünk tölteni, ebédidő, cigiszünet ilyen.

Most meg egyik pillanatról a másikra ignorál. Hűvös lett, és csak köszön. Ha hívom ebédelni, mindig leráz.

Már nem erőszakoskodom, de mikor megkérdeztem, hogy mi baja lett, annyit mondott, hogy nem szabad.

Nem értem, mit nem szabad. Nem történt köztünk semmi sem, most mégis átnéz rajtam. Eddig úgy tűnt kedvel, most meg mint aki haragszik. Nem is haragszik, inkább átnéz rajtam, szándékosan kerül.

2021. márc. 21. 22:20
 81/98 anonim ***** válasza:
56%
Ha te még ezek után epekedsz egy ilyen gyökérért,megérdemled.Congratulation!
2021. márc. 23. 20:31
 82/98 anonim ***** válasza:
100%
De komolyan te miért vagy ilyen buta pi...,lehet sokkal jobb pasik jönnének,de te leragadsz egy hazug pöcsnél.Buta vagy!
2021. márc. 23. 20:40
 83/98 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy lesz velem folytatás.

Csak megkaptam a választ, ennyi

2021. márc. 23. 21:46
 84/98 anonim ***** válasza:
84%
Na ezért nem kellene ilyen nő!Utána még ők vannak megsértődve hogy laza kis kalandból nem lesz semmi komoly!És nem,nem változnak a férfiak senki kedvéért sem.Ha nagyon vonzottad volna lehet kötélnek áll....
2021. márc. 23. 21:54
 85/98 A kérdező kommentje:

84. Te tényleg ilyen kretén vagy? Esküszöm, remélem, hogy csak egy ember bosszant külön, mert ennyi hülye nem lehet a földön :)

Nem én nyomultam, nem én sértődtem meg és most sem én voltam, aki amúgy folytatta volna.

Jó éjt, késő van

2021. márc. 23. 22:04
 86/98 anonim ***** válasza:
87%

Atyaég, nagyon kevés ilyen rátarti ostoba nő van a világon, annyira szívesen mutatnám meg ezt a kérdést az embernek, hogy az mese. Gondolod, hogy egy darab embernek fordul csak ki a gyomra tőled és ennyi időt feccöl a pöffeszkedésedbe? Ébredjél fel édesanyám, mert ha a való életben is ilyen rossz arc vagy úgy fogsz ötven évesen begurulni a melóba az üres lakásból a macskáid mellől, hogy azért néz mindenki utálattal rád mert mind vagy őrülten szerelmes beléd csak félénk, vagy irigyek és féltékenyek rád és mind hülye csak te vagy helikopter :D :D

Száni :D

2021. márc. 24. 09:21
 87/98 anonim ***** válasza:
85%

Undorító a stílusod. Végigolvastam mindent. Diplomám van, de édesanyám takarítónő. És?? Ettől függetlenül egy értelmes, értékes nő, aki nélkül én sem ott lennék, ahol vagyok. Mi jogon beszélsz te így azokról, akik szakmunkát végeznek?

Nem csodálom, ha így senkinek sem kellesz.

Lehet, hogy magas beosztásban dolgozol, de ezzel a személyiséggel, hogy itt a válaszolókat leértertelmi fogyatékosozod, semmi jelét nem mutatod az intelligenciának.

Isten óvjon mindenkit az ilyen nőktől.

Nagyképű p.csa.

2021. márc. 24. 09:58
 88/98 anonim ***** válasza:
85%
Engedjétek el szerintem. 😃Mérhetetlen egoizmusában úgyis képtelen értelmezni, amit írtok.
2021. márc. 24. 10:02
 89/98 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Kellenék most is :)

Téma lezárva, főjjetek a levetekben :)

2021. márc. 24. 12:18
 90/98 anonim ***** válasza:
81%
Bizony, kellenél :D Álmodban és pizsamában :D
2021. márc. 24. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!