Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért keres az exem ha utána...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres az exem ha utána ignorál?

Figyelt kérdés
Szakítás után pár hónap után bejelölt és rám írt a volt barátom. Megkérdezte hogy vagyok és miután válaszoltam, megnézte és nem ír. Ennek mi értelme volt? :D
2021. febr. 6. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Felmérte a terepet, hogy vevő lennél-e rá, ha úgy tartja kedve.
2021. febr. 6. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
En se tudom, de egy ilyen belolem kiolne minden nosztalgiat, es segitene tullepni rajta. Bar nem ez volt a szandeka.
2021. febr. 6. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1-esnek igaza van.

Vagy szimplán szexhiányban szenved.

2021. febr. 6. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#1 A lehető legrosszabb technika erre. Pont ezzel szúrja el az utolsó lehetőségét is. Velem is csinálták már. Addig még vevő lettem volna rá, de hogy csak rám írt és annyi, azzal végleg elvágta magát.
2021. febr. 6. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4 valakinél igen, de sokan lazán visszafogadják így is őket. Meg ugye, az is benne van a pakliban, hogy nem feltétlen kapcsolatot akar, csak nincs kivel dugni. A célját valamennyire elérte, mert a kérdező gondolkodik az illetőn.
2021. febr. 6. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!