Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Teljesen ignorál az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ignorál az exem?

Figyelt kérdés
12 évig voltunk együtt, a legjobb barátai voltunk egymásnak, mindent megosztottunk egymással, és részemről én nem tudtam egyik pillanatról a másikra átkattintani magamban, hogy na akkor innentől nem érdekel, mi van vele... De ő teljesen ignorál, nem válaszol olyan kérdésre sem, hogy hogy vagy, vagy hogy mi újság a munkában... :( Pedig egyáltalán nem haragban váltunk el, nem volt megcsalás, egyszerűen csak ő úgy érezte, hogy nem akarja velem az életet tovább folytatni, mikor már komolyra fordultak volna a dolgok. Hogy nem érdekelhet valakit 12 együtt töltött év után, hogy mi van a másikkal, jól van-e... :( 28/N
2020. júl. 28. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Úgy, hogy ő egészségesen kezeli a helyzetet, te meg nem. Az, hogy napi kapcsolatban akarsz maradni, az neked sem könnyíti meg az elválást, sőt ha jól érzékelem, te tulajdonképpen vissza akarod kapni. Ő döntött, kénytelen vagy elfogadni ezt.
2020. júl. 28. 19:16
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Pont az ilyen ragados exekből van elegem...

28 éves vagy, inkább a parkeresesre kene mar koncentralni, meg a babaprojekre. Nem pedig azt a fiut hajtani, akivel 16 eves korodban jottel ossze.

2020. júl. 28. 19:30
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem teljesen egészséges fenntartani egy emberséges viszonyt az exxel, aki X évig az életem része volt, amennyiben mindketten túl vagyunk a kapcsolaton és lezártuk. Amennyiben bármelyik fél nincs túl a másikon, akkor viszont tilos.
2020. júl. 28. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
3 Végre egy normálisan gondolkodó.
2020. júl. 28. 19:41
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Én se beszélek exel. Elváltunk, néha beszéltünk de átment ilyen aha, ja tipusu beszélgetésbe nekem erre meg se időm se kedvem.
2020. júl. 28. 19:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

12 év azért igen sok idő.

Több dolog is lehet a háttérben de szerintem attól még hogy ő szakított neki is iszonyúan fájó hiszen rengeteg időt toltottetek együtt. 28 vagy.. abból 12 év nagyon sok. Bár nem tudom ő mennyi de gyanítom veled hasonló korú.

Szerintem neki is fáj hiszen biztos sok szép emléketek van és ő azért ignoral hogy könnyebben el tudjon szakadni.

Próbálj időt adni és talán később barátok lehettek de szerintem most túl friss ahhoz hogy így azonnal barátok legyetek.

26N

2020. júl. 28. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:
13%

Hat nekem jobb exem volt. Nem hatarolta el magàt ugy mint akit elvàgtak hanem segitett leveztni lecsengetnisegitett az elmulàsban is.

Es csak 4 évet voltunk együtt de tàmasz maradt a szakitasban.

Mellesleg neki is nagy lépès volt a vàltàs. (Szinten nem megcsalosdi a dolog.)

2020. júl. 28. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
97%
Hogy zarhatna le magaban, ha te barati erdeklodesbe csomagolva remenykedsz? Nem akar visszakozni, nem akar a szepre, a jora emlekezni, amikor vegre meg merte lepni.
2020. júl. 28. 20:35
 9/13 anonim ***** válasza:
17%
Hat en a kutyammal se bànnék igy ha màsnak kéne àtadnom x ev utan.
2020. júl. 28. 20:46
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
Én egy 5 évest zártam le így, hogy semmi kommunikáció. Ahányszor válaszoltam neki a tipik "mizu? Hogy vagy?" Üzenetére, egyből azt hitte h akkor minden marad a régiben, vagy hogy van köze az életemhez. Van, akit csak így lehet lezárni, és van aki csak így tud lezárni, hogy egy darabig nyugi van. Ma már beszélünk az utcán, ha összefutunk, helloszia, de sokáig még le is tiltottam facebookon, mert különben állandóan azt nézegette h mikor vagyok fent, nem bírta ki h ne írjon, és ezzel engem is felkavart, ha nem bírtam ki h ne válaszoljak, akkor egyből reménykedett. Ha akkor nem tiltom le, talán még ma is megy a huzavona.
2020. júl. 28. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!