Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Teljesen ignorál az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen ignorál az exem?

Figyelt kérdés
12 évig voltunk együtt, a legjobb barátai voltunk egymásnak, mindent megosztottunk egymással, és részemről én nem tudtam egyik pillanatról a másikra átkattintani magamban, hogy na akkor innentől nem érdekel, mi van vele... De ő teljesen ignorál, nem válaszol olyan kérdésre sem, hogy hogy vagy, vagy hogy mi újság a munkában... :( Pedig egyáltalán nem haragban váltunk el, nem volt megcsalás, egyszerűen csak ő úgy érezte, hogy nem akarja velem az életet tovább folytatni, mikor már komolyra fordultak volna a dolgok. Hogy nem érdekelhet valakit 12 együtt töltött év után, hogy mi van a másikkal, jól van-e... :( 28/N
2020. júl. 28. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugy nez ki nekem szerencsèm volt. Lehet kell ehhez vmi erzelmi intelligencia egymast segitve lezarni vmit.
2020. júl. 28. 22:34
 12/13 Springer Botond ***** válasza:
76%

Nekem is van egy ilyenem.

Számomra teljesen, totálisan érthetetlen... :(

Oké, hogy új életet kezdett, de az, hogy telibe sz@rom azt az embert akit valaha állítólag szerettem az elfogadhatatlan bunkóság.

Én is továbbléptem; családom van, gyerekeim, szép családi házam, kutyám, macskám, stb...

Hosszú évek teltek el azóta, mégis minden egyes nap eszembe jut.

Minden egyes nap!

... és nem; nem zaklatom egy kicsit sem.

A kommunikáció annyi részemről, hogy évente egyszer a születésnapján írok neki.

Ő elolvassa, de nem válaszol.

Még annyit sem, hogy "köszönöm".

Nekem ez borzasztóan fáj. :(

Számomra teljesen egyértelmű, hogy ha valaki ír nekem

- főleg ha olyan emberről van szó akihez gyengéd érzelmi szálak fűztek éveken keresztül-

akkor válaszolok valamit.

Ez nem is kérdés.

A másik ember teljes ignorálása borzasztóan bántó.

Dehát ez van.

Nincs mindenkinek elegendő érzelmi intelligenciája úgy tűnik...

2021. dec. 28. 08:56
 13/13 Springer Botond ***** válasza:

Az előző vagyok (12-es), elfelejtettem a koromat és a nememet feltűntetni:

45 éves férfi vagyok.

2021. dec. 28. 08:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!