Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdtek beindulni a dolgok ezzel a lánnyal és most teljesen ignorál. Szerintetek?
Egy baráti társaságon keresztül megismertem egy lányt, akivel az elejétől fogva erőteljesen érdeklődés mutatkozott meg kettőnk közt. Volt egy házibuli ahol hajnalig dumáltam vele, majd 1-2 héttel később (amely időszakban tartottuk a kapcsolatot facebookon, stb) következett a szilveszteri buli ahol szintén sokat beszéltünk. Végezetül a buliból hajnalban hazafelé taxizva a hátsó ülésen kezdett odabújni, stb. Gondoltam oké, itt az ideje cselekedni: kiszálltunk a kocsiból, mondtam hogy figyu én élvezem a veled való beszélgetést, lenne kedved úgy amúgy velem is talizni? Mondta, hogy igen. Mondtam oké, akkor hadd adjak egy puszit. A pusziból meg csók lett. Ez történt január 1-jén hajnalban, azóta egy árva szót sem kaptam tőle pedig számtalanszor volt online minden felületen ahol beszélünk. (Én írtam neki már 1 üzenetet, hogy mizu)Van olyan lány, aki megmagyarázná hogy ez mégis mi a frász? :D Mert az én buta férfi agyamnak eddig úgy tűnik, mintha tök jól menne a dolog.
23F
nyomassad neki haver, most amig be van indulva.
hivd el ide oda, pizzázni, vagy sétálni.
ne azt várd hogy ő keressen, mert nem fog
Szerintem esetleg írj neki valami mást is, hogy lenne-e kedve X dologhoz
Egyébként a magyarázat a következő lehet: annyira mégsem tetszel neki
Kezdeményezz kommunikációt és ne a "mizu" szóval, hanem felvetéssel, kérdéssel, bármivel.
Ilyen helyzetekben nem lehet tudni: mi az ábra.
Mizu...
Én sem írnék vissza erre.
Ellenben ha kedvesen érdeklődnél és/vagy felhívnád más lenne a helyzet.
Nos annak a 3 embernek aki ezen háborog: nem, nem ennyit írtam hogy mizu és már hetekig dumaltam vele, tul vagyunk azon hogy a beszélgetést ez határozza meg.
Hirtelen amúgy a 3. válaszadó felé húzok.. :D Csak ez számomra lehangoló, mármint hogy ilyen gyerekesen kezeli a dolgot
Nem háborgás, egyszerűen a "Mizu" egy lehangoló, főleg kiábrándító kérdés. Kb. az egyetlen válasz rá a semmi(zu).
Hívd fel, vagy írj neki és hívd el sétálni, forraltborozni, kirándulni, akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!