Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan férkőzhetnék ennek a lánynak a bizalmába? Miért ignorál engem?
Új munkahelyen kezdtem múlt hét közepén. A munka előtt van egy hetes oktatás amit egy nagyon szép és kedves lány tart, első látásra megragadott, olyan kisugárzása van amilyennel ritkán találkozni. Jómagam magas, sportos, helyesnek mondott férfi vagyok, nagyon sok lánynak szoktam tetszeni. Most itt van valaki, aki nekem végre nagyon szimpatikus és bejön, ő pedig rám se hederít. Illetve nagyon kedves, segítőkész, jószívű lány, de nem viszonozza a figyelmemet. Gyűrűje nincs, és szerintem egyedülálló, első nap a bemutatkozásnál legalábbis semmi olyat nem mondott amiből azt kellett volna gondolnom hogy van neki barátja. Ebédszünetben szinte lehetetlen kettesben beszélgetni vele, oktatás alatt úgyszintén, mert nem csak én vagyok egyedül. Udvarias, de ez nem a személyemnek szól mert a többiekkel is az. Közvetlen, nyitott de ez szintén nem nekem szól mert másokkal is ilyen...
Magabiztos vagyok de nála nem. Nem reagál a jelzéseimre. Érdemes így elhívnom randizni? Ha visszautasít, és utána együtt kell dolgoznunk..értitek.
Nem érdekled, van ez így.
Amúgy meg, ha ennyire rendben van a lány, akkor miért gondolod, hogy nincs kapcsolata?
4 napja ismered. A munka szempontjából nem releváns, hogy van-e valakije. Neked pedig semmi közöd a magánéletéhez.
Miért monda volna, hogy van-e valakije?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!