Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm volt barátjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm volt barátjával járok, nagyon megbántottam vele a barátnőm de helyre szeretném hozni, hogyan férkőzhetnék újra a bizalmába?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 13:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Nők...
2013. júl. 1. 13:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez tabu szóval rá b*tál
2013. júl. 1. 13:04
 3/13 anonim ***** válasza:
persze nők.mert férfiakkal még biztos nem fordult elő a történelem során, hogy a havejuk volt csajával jöttek össze...na mindegy, amúgy nem kérdezted meg mielőtt öszeejöttetek, hogy nem zavarja-e, okés? ha megkérdezted és azt mondta ok, akkor ő a köcsög, ha azt mondta zavarja te, hogy mégis összejöttél vele, nem tudom megbocsjtja-e, ha meg sem kérdezted, akkor meg még nagyo köcsög vagy, én sem bíznék újra benned.
2013. júl. 1. 13:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Látom nem ismered azt az íratlan szabályt, miszerint barátnő pasija, exe, kiszemeltje tilos.
2013. júl. 1. 13:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogod helyre hozni ezt...sok ilyet láttam már,amíg együtt leszel a pasival,tuti nem lesz semmi féle helyrehozás.Hidd el tapasztalat..jó pár ilyet láttam.
2013. júl. 1. 13:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Én a büdös életbe soha nem bocsájtanék meg :)...

Úgy tudod max helyrehozni, hogy most rögtön kidobod a pasit.

2013. júl. 1. 13:10
 7/13 A kérdező kommentje:
már rég nemvolt jó a kapcsoltaunk a barátnőmmel, és tudom h ez akkorsem kifogás erre.nap mint nap vitatkozok magammal h mit tegyek, de ugyanakkor azt érzem h a barátnőm se ítélhetne el annyira mert amikor együtt voltak ezzel a fiúval akivel most vagyok akkor ő megcsalta és ez a srác szenvedett nagyon..nemszándékoztam összejönni vele, így alakult.de mindenki azt mondja h inkább fájjon és legyek őszinte , mindhogy ne tudjak róla és hazudjak.igen megbántam,és igen hibáztam.de helyre szeretném hozni a dolgokat.
2013. júl. 1. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ideig ezt nem hozod rendbe.Amíg a sráccal együtt leszel nem.Ha a barátnőd megcsalta,ahhoz neked semmi közöd,és nem jelenti azt hogy akkor te neked kell összejönni a sráccal.Persze szíved joga azzal dugni akivel akarsz...de általában ebből mindig balhé van.
2013. júl. 1. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Sosem értettem az ilyesmit. A barátnőd és a srác szakítottak, te az után jöttél vele össze! Tehát szakítottak! Innentől kezdve mi köze hozzá, hogy kivel jársz? Mégis milyen jogon haragszik?

Elég éretlen dolog szerintem, az ilyen "nekem nem kell, de a tiéd sem lehet " felfogás...

Szerintem, ha nem képes felnőtt ember módjára elviselni a dolgot, akkor nem igazi barátnőd. Ennyi.

27/N

2013. júl. 1. 13:19
 10/13 A kérdező kommentje:
köszönöm!mind a negatív és a pozitív hozzászólásokat.a barátnőmnek most jelenleg is van barátja aki miatt szakított ezzel a sráccal akivel most vagyok.de igaza van, hogy nemkellett volna ilyet tennem, remélem helyrehozhatoma dolgokat:)
2013. júl. 1. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!