Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm volt barátjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm volt barátjával járok, nagyon megbántottam vele a barátnőm de helyre szeretném hozni, hogyan férkőzhetnék újra a bizalmába?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt még en sem bocsajtom meg neked.

Komolyra fordítva a szót te egy tabut sértettél meg, de ha a lány csalta, meg mar másik fiúval van? Számomra is gyerekes a viselkedése, de igazat adok neki...

ó istenbáránya...

2013. júl. 1. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:
27/N szóval ha te évekig jársz egy pasival és ugy érzed kihűlt a kapcsolat ezért szakitasz vele, utána semmi bajod nem lenne azzal, ha a legjobb barátnőd kezdene el vele járni?....nehezen hiszem el.
2013. júl. 1. 13:51
 13/13 anonim ***** válasza:

utolsó! Ha az után jönnek össze, hogy szakítottunk, akkor semmi közöm hozzá, legyenek boldogok! Onnantól kezdve, hogy én már nem vagyok együtt egy pasival , tőlem azzal jön össze, akivel akar! Szerintem ez a logikus!

Egyébként férjnél vagyok, de abban az esetben is ugyanez a helyzet. Ha már nem lennénk együtt, azzal jön össze a férjem akivel akar!

27/N

2013. júl. 3. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!