Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan férkőzhetnék a bizalmába?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan férkőzhetnék a bizalmába?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki imád engem és én is őt, már majd nem 1 éve ismerjük egymás. A férfiól tudni kell, hogy értelmes, okos, és kapcsolatok terén komolyan gondolkodó típus. De..sajnos nem bízik bennem a következők miatt:

Tavaly nyáron megkérdezte, találkoznék-e vele, én igent mondtam és úgy beszéltük meg, hogy reggel 8-ra átjön hozzám kávézni és beszélgetni, és amikor már 5 percre van tőlem akkor rámcsörög. De elaludtam és amikor hívott, hogy itt van a ház előtt akkor elküldtem őt félkómásan, hogy hagyjon aludni. Nagyon megsértődött. Később sikerült megenyhítenem őt, és megbeszéltünk még egy randit. Akkor találkoztunk, elvitt egy szép helyre, jól elbeszélgettünk, de amikor mondta, hogy üljek le mellé, stb, akkor nem mertem mert tudni kell rólam, hogy elég szégyenlős típus vagyok és hát ezt a talit is elszúrtam ,mert azt hitte, hogy igazából nem is tetszik ő nekem, csak hülyítem...És hát sajnos nem hiszi el, hogy szégyenlős vagyok....Ekkor is nagyon megsértődött rám, de ezúttal "véglegesen"...És azt mondta, hogy nem hajlandó többet velem találkozni, sőt még kommunikálni sem, mert idézem: " Msn-en imádsz, tetszem neked, de amikor ott az alkalom, akkor vagy elhajtasz, mert "alszol", vagy ellöksz magadtól, mert igazából undorodsz tőlem, és csak szivatsz.." És hát azóta nem is beszéltünk..Próbáltam megkérni, hogy vegyen vissza msn-re, vagy Facebook-ra ( mert onnan is tiltott ) de hajthatatlan, mert azt gondolja, hogy direkt játszadozom az érzéseivel... Mit tehetnék? Mert én tényleg imádom őt... Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :)

2012. febr. 16. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát rendesen elbasztad a dolgokat...

Ne MSN-re vedd fel az ég szerelmére... Próbálj belőle kihúzni egy személyes találkozót. Ott mond el neki, hogy mi a helyzet. De ne köntörfalazz meg magyarázz össze vissza, hanem mond el neki azokat amit ide is leírtál.

Kicsit puhapöts srácnak tűnik a srétődéseivel, szóval valószinű, hogy meg fogja érteni. Ha nem akkor hagyd a francba.

21F

2012. febr. 16. 19:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Megpróbálok belőle kifacsarni egy talit...
2012. febr. 16. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok?

Mert ez elég gyerekes viselkedés a részéről.

Én is azt javaslom,személyesen találkozz vele és mondd el,amit akarsz.És ne aludj bele,ez meg tőled volt parasztság.

2012. febr. 16. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocs, nagyon hosszú, amit írtál, a lényeg:érdemeld ki a bizalmat, másképp nem kapod meg.A másik meg, hogy nem csak 1 pasi van a világon.
2012. febr. 16. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Abból amit leírtál nem csodálom hogy így érzett a fiú. Hívd fel az a legegyszerűbb, szerintem meg fogja érteni h szégyenlős vagy :)
2012. febr. 16. 22:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat ! :) Tényleg parasztság volt elaludni...De a szégyenlősségemről nem igazán tehetek.. :/ Majd legurítok egy felest mielőtt találkozok vele....
2012. febr. 17. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!