Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Sziasztok! Mért baj az ha egy fiú kedves a lányokkal? Mért baj az, ha a bizalmába próbálok vérkőzni egy lánynak, és amikor már megszeretem akkor egy szóval lepattint?
mert a nők gyengék, és olyan férfit választanak ki, aki f*szagyerek a javából, nem puhap*cs, már megbocsáss.
20F
itt le van írva minden letölthető pdf-ben,
remélem hasznos volt a válasz.
Amúgy: 1. veled van a baj (béta vagy, túl alázatos)
2. a fiúk nagy része így kezdi
Jééé, végre valaki, aki az én nézeteimen van :) Mármint a kérdezőre gondolok. Egyébként a nagymenőző, valamilyen szinten a divatot követő emberek nem néznek magukba? Egyből írjátok itt a csajozásos linkeket... Basszus! Sablon szöveggel szerezzek barátnőt? Kicsit idiótaságnak tartom. Minden ember EGYEDI! Hogy néz már ki az, hogy mindenki a hülye média által közvetített eltorzult divatot követi? Miért az a jó nektek, ha menőztök, és erősködtök? Csak azért, mert a többiek is ilyenek? Hát jó, csináljátok, de nem kéne lenézni azt, aki nem követi, mert van annyi esze... Nos, én úgy gondolom, hogy értelmes dolgot kell tanulni, és nem ilyen csajozós dumás sablon szöveget..
És válasz a kérdésre a kérdezőnek: Hát, sokan jártunk így, és szvsz azért van, mert a mai lányok többsége már a divatot követi, és azt nézi, hogy a többi lány hogy viselkedik... Nehéz találni olyat, akinek nem a divat a fontosság, hanem az igazi kedvesség.. Na, de akik ilyen helyzetben vannak, sok sikert! Ilyennek kell maradni, mert nem velünk van a baj. Így vagyunk jók! Én legalábbis nem fogok megváltozni, csak mert az ismerőseim 90%-a olyan ember, aki egyáltalán nem a nézeteimet képviseli.
Minden esetre aki abba a kategóriába tartozik, bocsánatot kérek tőlük a leírtakért, de ezt én így gondolom! Én teljes mértékben elfogadom őket ilyennek. Szerintem mindenkinek meg lehet a véleménye!
F/16
Miért akarsz a bizalmába férkőzni?Azért áll veled szóba,mert a férfit keresi,te meg vájkálsz a lelkében és a p@cs@s barátnője leszel amíg nem pattint.Az ügyes-bajos dolgait beszélje meg a barátnőivel ne téged fárasszon.
Pont azt keresed,ami a legkellemetlenebb egy kapcsolatban.
Kéretlen kedvességet osztogatni is hiba.Azt ki kell érdemelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!