Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bizalmába férkőztem? Már jó barátjának tart? 19L
Van egy fiú osztálytársam, akivel évek óta ismerjük egymást. Eddig csak poénkodtunk, ritkán együtt mentünk haza, szóval haveromnak tartottam, mert nem tudtam róla sokat, általános dolgokról beszéltünk. Viszont érdekes embernek tartottam és ezért közelebb akartam kerülni hozzá (régen sok fiú barátom volt, de középiskolában nem tudtam/tudok fiúkkal barátkozni, ami nekem furcsa és szokatlan).
3 hónapja viszont más. Már chaten is beszéltünk sokszor, többször jön oda hozzám szünetekben, nem nevetgél idétlenül, párszor váratlanul megérint és becenevet talált ki nekem. Nemrég moziban voltunk az osztállyal és külön megkérdezte, hogy ülhet-e mellém és a film alatt végig hozzám érintette a térdét vagy combját.
A kérdés: végre sikerült bensőségesebb viszonyt kialakítanom vele? "Rendes" lánybarátjának tart vagy ez szerintetek még mindig csak haveri szint?
(Lehet, hogy furcsa kérdés, de évekig fiútársasághoz voltam szokva, ezért ez nekem fontos, de nem vagyok jó a testbeszédben.)
Középiskolásként mitől lett felnőtt kapcsolati a kérdésed?
Iskola, egymás mellett ülés, összeérő térdek...
Ember, attól, hogy 19-et írsz még tini vagy
#1: Az, hogy mi 1 évvel később végezzük a sulit, nem jelenti azt, hogy alacsonyabb szinten vagyunk vagy kevésbé vagyunk kompetensek a nagykorúsággal járó kötelezettségekben. A kérdésem szempontjából a korunk tárgytalan.
De ha tininek is tekintesz ~20 éves embereket, attól még adhatnál érdemleges választ, mert így a kommented "nesze semmi, fogd meg jól".
#2: nekem is az a tapasztalatom, hogy nincs normális fiú-lány barátság (hacsak a felek legalább egyike nem foglalt / meleg, stb).
Bennem is van a félsz, hogy többet kezdek el érezni érzelmi szinten. Testi viszonylatban már vonzódom hozzá, de mint mondtam, testbeszéd értelmezésében nem vagyok jó, így nem is látnám a jeleket, ha viszonozná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!