Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kollégám kikezdett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégám kikezdett velem, most meg ignorál?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerem. Tetszettünk egymásnak, de csak beszélgettünk. Nemrég célozgatni kezdett, hogy esetleg elmehetnénk valahova kettesbe, pedig felesége van. Nem zárkóztam el, de nem fixáltunk semmit, viszont több időt kezdtünk tölteni, ebédidő, cigiszünet ilyen.

Most meg egyik pillanatról a másikra ignorál. Hűvös lett, és csak köszön. Ha hívom ebédelni, mindig leráz.

Már nem erőszakoskodom, de mikor megkérdeztem, hogy mi baja lett, annyit mondott, hogy nem szabad.

Nem értem, mit nem szabad. Nem történt köztünk semmi sem, most mégis átnéz rajtam. Eddig úgy tűnt kedvel, most meg mint aki haragszik. Nem is haragszik, inkább átnéz rajtam, szándékosan kerül.

2021. márc. 21. 22:20
 11/98 anonim ***** válasza:
90%
Na, előre látom, a kérdező most majd magának azt akarja bebizonyítani, hogy a csávó meg van ijedve. Aki mást mer írni, azt úgyis szidja. Ezért kár volt kérdezni.
2021. márc. 21. 22:37
 12/98 A kérdező kommentje:
Buta, megcsalt nőket szídom csak :*
2021. márc. 21. 22:38
 13/98 A kérdező kommentje:
És pontosan tudom, hogy beijedt, csak kérdés, hogy magától vagy tőlem :)
2021. márc. 21. 22:40
 14/98 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező. Bejössz neki, tény és való. És? Egy kicsit flörtölt, aztán rájött, hogy nem szabad. Van ilyen, pláne sok éves kapcsolatban. Nem vakságot fogadunk. Ettől függetlenül ő döntött és nem szeretné megcsalni veled a feleségét, mert őt szereti, ő fontosabb nálad. Mert ő a társa egy életre, te meg csak egy kis kaland lennél neki. Ennyi. Vegyél vissza az agyarakkal és ne kellesd neki magad.
2021. márc. 21. 22:41
 15/98 anonim ***** válasza:
76%

Igen, képzeld, a hűség döntés kérdése.

Bármelyik komoly kapcsolatban felmerülhet, hogy valaki más megtetszik. A házassággal nem lesz senki vak. Lehet egy éjszaka alatt nem múlik el a fellángolás és vonzódik hozzád, de a feleségét SZERETI. És el akarja magában tudatosan nyomni, amire vágyott. Te meg hagyd szépen, nem kell r.biskedni, meg másnak a kapcsolatába belerondítani.

Keress egy egyedülállót. Van rengeteg.

2021. márc. 21. 22:41
 16/98 A kérdező kommentje:
14. Ő kellete magát, ő nyomult mindig. Ő ért hozzám mindig. Ezt el is lehet ám mondani. Pl. ne haragudj, megzavartál és sajnálom. Ettől még lehetünk normális kollégák, én ugyan egyszer sem kínálkoztam fel. Nem sírok miatta, inkább kellemetlen, hogy kerülget, mint hogy normálisan viselkedne.
2021. márc. 21. 22:43
 17/98 anonim ***** válasza:
86%
Szégyelli magát, azért kerül, na. Szakadj le róla, ez a lényeg.
2021. márc. 21. 22:44
 18/98 A kérdező kommentje:

Látom egyesek felfogásával baj van. Felnőtt emberként egy munkahelyen illő normálisan viselkedni. Én eddig se nem udvaroltam, se nem udvaroltattam. Ő ellenben már csak a körmöm alatt a koszt nem dicsérte meg.

Elemi dolog lenne, hogy elmondja mi van és normálisan viselkedik, nem úgy mint a dedóban. Érdekes én tudnék hozzá normálisan állni. Csak azért mert vonzódom valakihez tudok mellette dolgozni és nem fogom égetni magam ilyen feltűnő kerülgetésekkel.

2021. márc. 21. 22:48
 19/98 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá így előbb fognak hírbe hozni, szóval, ha annyira fél, akkor nem csinálná ezt. Be van tojva oké, de nem tud úgy viselkedni mint egy normális munkatárs? Nem én kezdtem ki vele, felnőtt, intelligens nő vagyok. És annyit mond, hogy elnézést legyünk innentől csak jó kollégák megértem. De azt nem hogy odamegyek és rám sem mer nézni. Ez kellemetlen.
2021. márc. 21. 22:50
 20/98 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyira felnőtt vagy, akkor talán vele kellene ezt megbeszélned, az itteni hisztid helyett, mert mégsem akar megdugni.
2021. márc. 21. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!