Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kollégám kikezdett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégám kikezdett velem, most meg ignorál?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerem. Tetszettünk egymásnak, de csak beszélgettünk. Nemrég célozgatni kezdett, hogy esetleg elmehetnénk valahova kettesbe, pedig felesége van. Nem zárkóztam el, de nem fixáltunk semmit, viszont több időt kezdtünk tölteni, ebédidő, cigiszünet ilyen.

Most meg egyik pillanatról a másikra ignorál. Hűvös lett, és csak köszön. Ha hívom ebédelni, mindig leráz.

Már nem erőszakoskodom, de mikor megkérdeztem, hogy mi baja lett, annyit mondott, hogy nem szabad.

Nem értem, mit nem szabad. Nem történt köztünk semmi sem, most mégis átnéz rajtam. Eddig úgy tűnt kedvel, most meg mint aki haragszik. Nem is haragszik, inkább átnéz rajtam, szándékosan kerül.

2021. márc. 21. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/98 anonim ***** válasza:
77%

Rájött, hogy felesége van és őt szereti.

Te meg szállj már le róla. Miért akarod tönkretenni őket, főleg ha ő már kimutatja, hogy nem akar téged?

2021. márc. 21. 22:23
 2/98 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy beijedt, vagy nem akarja megcsalni a feleségét, vagy jobban kedvel, mint kéne és inkább visszavett. Erről nyilván csak ő tudna pontos információt adni.
2021. márc. 21. 22:25
 3/98 A kérdező kommentje:

1.

Először is

Miközben velem flörtölt fülig érő szájjal, nem igazán jutott eszébe a neje

Másodszor

Kiről száljak le anyukám, másnak oszd az észt. Senki senkire nem szállt rá. Ha valaki rászállt valakire az ő volt, maradjunk ennyiben.

Nem én mondtam neki szerintem egyszer sem, hogy ellenállhatatlanul csinos...És nem én voltam egyszer sem, aki véletlenül meg megérintette a másikat és még sorolhatnám

Egy kérdést tettem fel, aki tud válaszolni válaszoljon, de ilyen nők, mint az egyes ne

2021. márc. 21. 22:27
 4/98 A kérdező kommentje:
2. Köszönöm! Nem mond semmit. Lehet beijedt. Nem tudom, de igen hirtelen vett vissza
2021. márc. 21. 22:27
 5/98 anonim ***** válasza:
81%

A stílusod alapján tökéletesen beillenél a gyakoris #jobbvagyokafeleségnél szeretők körébe,anyukám.

Hagyd a pasit, meggondolta magát, többet ér a felépített élete.

2021. márc. 21. 22:32
 6/98 A kérdező kommentje:
Stílusommal nincs baj, megbocsátasz megvédem magam. Nem én ítélkezem előre. Nem ismerem a nejét, nem is érdekel hogy néz ki.
2021. márc. 21. 22:33
 7/98 anonim ***** válasza:
75%

Húha, valaki de indulatos lett. Szerintem azért van ez az oldal, hogy véleményt lehessen nyilvánítani.

A kérdésedből is látszik, hogy odavagy érte és azt várod, mikor fekszik már le veled. Ha nem érdekelne, nem született volna meg ez a kérdés sem.

Vicces, hogy nem érted, mit nem szabad. 😂

Legalább hűséges marad, az hogy eddig meg lehet bejöttél neki, egy fellángolás volt. Bárkivel megesik. De a hűség döntés kérdése és ő döntött. ;)

Nem kellesz neki, felesége van, ennyi.

2021. márc. 21. 22:35
 8/98 A kérdező kommentje:
Egyébiránt szerintem is beijedt, mert elég egyértelmű jeleit mondta mutatatta a vonzalomnak, az pedig nem múlik el egy éjszaka alatt
 9/98 anonim ***** válasza:
78%
Én aztán megbocsátok, csak megvédtem az egyest. :D
 10/98 A kérdező kommentje:

7. Nem vagyok indulatos. Valóban bejön.

Mit nem szabad? Pontosan azt szabad, amit szeretnék

Ha egy héttel ezelőtt lennénk, nagyon nem rajta múlt volna, maradjunk ennyiben.

Hűség döntés kérdése? :D Ja rendben, ezt a nők lapjából szedted?

Fellángolás lecseng, nem hirtelen múlik el

Elég egyértelmű, hogy hozzám vonzódik még most is, csak azért mert hátrébb lépett

2021. márc. 21. 22:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!