Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kollégám kikezdett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégám kikezdett velem, most meg ignorál?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerem. Tetszettünk egymásnak, de csak beszélgettünk. Nemrég célozgatni kezdett, hogy esetleg elmehetnénk valahova kettesbe, pedig felesége van. Nem zárkóztam el, de nem fixáltunk semmit, viszont több időt kezdtünk tölteni, ebédidő, cigiszünet ilyen.

Most meg egyik pillanatról a másikra ignorál. Hűvös lett, és csak köszön. Ha hívom ebédelni, mindig leráz.

Már nem erőszakoskodom, de mikor megkérdeztem, hogy mi baja lett, annyit mondott, hogy nem szabad.

Nem értem, mit nem szabad. Nem történt köztünk semmi sem, most mégis átnéz rajtam. Eddig úgy tűnt kedvel, most meg mint aki haragszik. Nem is haragszik, inkább átnéz rajtam, szándékosan kerül.

2021. márc. 21. 22:20
 21/98 anonim ***** válasza:
78%
Na sztem inkabb a feleseg jott ra a dologra es esetleg belengette a valast. A pasi meg inkabb nem kockaztat, mert nem ersz neki annyit🤷‍♀️
2021. márc. 21. 22:51
 22/98 A kérdező kommentje:
20. Ötször megdugott volna már, ha jobban belemegyek, de vergődj még ezen :)
2021. márc. 21. 22:53
 23/98 A kérdező kommentje:
21. Ez látod lehet. De mondja ezt, felfogom. Nem vagyok szerelmes belé, szóval simán menne tovább a baráti viszony, de így, ez ciki
2021. márc. 21. 22:54
 24/98 anonim ***** válasza:
81%

Az is lehet, hogy könnyű célpontnak gondolt, azért kezdet veled, de mivel semmi érdemleges nem történt így megy a következő könnyű célpont felé. Ha csak az igényeit akarja kiélni mellékesben. És besértődött, hogy veled felsült.

Vagy szóltak neki más kollégák, hogy kapja össze magát.

2021. márc. 21. 22:55
 25/98 A kérdező kommentje:

24. Ez is lehet, de mondom kellemetlen. Nem kis beosztásban vagyok, és ő úgymond az új még.

Szimpatikus, vonzó férfi, de legyen elég annyi, hogy ne ebédeljünk együtt és oké. De álljon oda, ne dedózzon.

Nem én döntök a sorsa felett, szóval még sokáig kollégák leszünk.

Én nem fogok könyörögni, hogy tisztességesen megmagyarázza , de kellemetlen, hiszen más is látja, hogy feltűnően kerül.

2021. márc. 21. 22:58
 26/98 A kérdező kommentje:

14. Nem hiszem, hogy férfi lennél ezzel a válasszal:

" Egy kicsit flörtölt, aztán rájött, hogy nem szabad. Van ilyen, pláne sok éves kapcsolatban. Nem vakságot fogadunk "

Ez nem flört volt. Flört mikor egymásra mosolyogtok, kis bók ide oda, de ártatla. Ez ennél jóval több volt és igencsak szimpatizált velem

Egy felnőtt ember odaáll a másik el, mondjuk munkakezdés előtt és azt mondja, bocsánat tetszel, de nem lehet több mégsem , innentől legyünk csak jóban. Tőlem mehet én nem rugózom ezen, viszont azon igen, hogy ezzel éget

2021. márc. 21. 23:03
 27/98 anonim ***** válasza:
82%
Normálisan viselkedik azért mert nem akar megdugni. Mit vársz? Nem volt köztetek semmi, azt mondta, nem szabad.Nyugodj már le. Mindenki majdnem megírta, hogy a pasinál az csak vonzódás volt. És akkor mi van? Flörtölt veled, ennyi és pont. Nem fogja megcsalni a feleséget. Te meg hisztizel itt, mert mègse kellesz szeretőnek.
2021. márc. 21. 23:05
 28/98 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ez a te részedről volt csak több. Bocs, de ha valakit megdicsérek azért mert csinos és van mellettem nőm, még nem azt jelenti hogy meg is csalnám vele. Ő időben leállt, te meg szánalmas p.csa módjára vergődsz.

Minek kéne beszélnie veled? Csak egy munkatárs vagy, akihez semmi köze.

Mindketten tudtátok, hogy az ebéd mit jelentett volna. Azt mondta rá, hogy nem szabad. Vajon miért ?

Mert nem fog más nőkkel randizgatni mert házas.

Kiábrándító vagy elegge ezzel a stílussal.

2021. márc. 21. 23:08
 29/98 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén szólva egy olyan embertől tisztességet várni, aki elve nem tisztességesen játszik... ezen még vakbelem is röhög!
2021. márc. 21. 23:10
 30/98 A kérdező kommentje:

27. Melyik részét nem sikerül az agyadnak értelmeznie? Egy kisebb irodában vagyunk, és minden nap látványosan kerül ! Oda se megyek felé, már mint egy gyerek. Ilyet általánosban tett az a srác, aki szerelmes volt belém kb.

Normálisan viselkedik? Lehet feléd ez a normális, nálam pedig az, ha nem kerülnek, miközben munkáról van szó!!

Olyan degenerált vagy, szerintem kb. mindegyik válaszoló te vagy, mert ugyanazokat a szavakat használod és folyamatosan fújod, hogy nem kellek neki, miközben ezredjére írom le, hogy lesz.rom, nekem a munkám nála fontosabb.

Lenne agyad nem nekem címeznéd, hogy álljak le, mivel nem én viselkedem gyerekesen. Ha egy mappával elmegyek valaki mellett nem kell hirtelen felállnia és ablakot nyitni-csukni meg hasonlók.

Nem flört volt, sokkal több, valószínűleg ezt a szót nem ismered még mindig. Semmi ártatlan nem volt abban, ahogy udvarolt.

2021. márc. 21. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!