Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kollégám kikezdett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégám kikezdett velem, most meg ignorál?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve ismerem. Tetszettünk egymásnak, de csak beszélgettünk. Nemrég célozgatni kezdett, hogy esetleg elmehetnénk valahova kettesbe, pedig felesége van. Nem zárkóztam el, de nem fixáltunk semmit, viszont több időt kezdtünk tölteni, ebédidő, cigiszünet ilyen.

Most meg egyik pillanatról a másikra ignorál. Hűvös lett, és csak köszön. Ha hívom ebédelni, mindig leráz.

Már nem erőszakoskodom, de mikor megkérdeztem, hogy mi baja lett, annyit mondott, hogy nem szabad.

Nem értem, mit nem szabad. Nem történt köztünk semmi sem, most mégis átnéz rajtam. Eddig úgy tűnt kedvel, most meg mint aki haragszik. Nem is haragszik, inkább átnéz rajtam, szándékosan kerül.

2021. márc. 21. 22:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ez a sok szmájli olyan erőltetett, főleg egy állítólagos felelős beosztásban lévő intelligens nőtől. Én tini koromban éreztem azt utoljára, hogy minden mondatom végére oda kell csattintani egy mosolygós fejet.
2021. márc. 24. 13:52
 92/98 anonim ***** válasza:
87%

Szerinted mire kellenél te? Betolja és kihúzza? Dugnátok, és? Ez már érdem számodra? Ettől te jól érzed magad, hogy érsz annyit, hogy egy nős faszi beléd mártaná (de nem teszi, vajon miért)?

Gratulálok, szívből, hogy ilyen köpedelem helyzetben is te még kikéred magadnak, hogy hehe, egy házas faszinak még kellenél dugásra, ezért te egy értékes menő nő vagy.

Na ezért gondolják azt a mai faszik, hogy nincs egy értékes nő ezen a világon...

2021. márc. 24. 13:56
 93/98 anonim ***** válasza:
87%
Felelős beosztás 😀😀😀,akkor tudható te okos,hogy házinyúlra nem lövünk még ha támad akkor se te nagy felelős.Jó példa lehetsz,főleg hogy még foglalt is.
2021. márc. 24. 14:02
 94/98 anonim ***** válasza:
72%
Ja olyan okos lehetsz,hogy 93 kérdést már ki nyomtál az éterbe,te nagy főnök.
2021. márc. 24. 14:07
 95/98 anonim ***** válasza:
91%

Azt akarja hallani, hogy:

Igen, halálosan beléd szeretett mert olyan okos és gyönyörű vagy, meg persze nagyon jó beosztásban vagy. Ja és igen persze otthon szr a kapcsolat, nincs szex és semmi, sokkal szebb vagy a feleségénél is. Csak sajnos más miatt nem mert közeledni, megijedt de persze nagyon akar téged továbbra is! Mert olyan szép és okos vagy meg persze a beosztásod..

Te h*lye vagy amúgy?😅 És ha az asszony miatt lépett vissza? Akkor sem kellesz neki mert a felesége mellett maradt. Ha annyira akarna simán menne utánad most is. De hát nem kellesz így jártál.

Ne másoknak írogasd, hogy nem kell senkinek, itt te maradtál hoppon:D

Ja és üdv a többieknek, én is biztosan a megcsalt nő vagyok, vagy ugyanaz a válaszoló! Várom kérdező a következő idióta besértődött válaszodat!

(A beosztásod semmit nem jelent attól még idióta vagy)

Sziasztok!

2021. márc. 25. 15:16
 96/98 anonim ***** válasza:
Nem tudom, olvassa - e még valaki. Én is így jártam. Pár hét flört aztán totál semmibe vétel. Sajnos vannak ilyen férfiak. Én nagyon magamra veszem az ilyesmit és így nehéz dolgozni.
2021. dec. 1. 20:11
 97/98 anonim ***** válasza:
96 hogy tudsz így a közelébe lenni?
2021. dec. 1. 22:34
 98/98 anonim ***** válasza:
Nehezen. Mit tehetek? Jó pozícióm van, nem szeretnék váltani.
2021. dec. 2. 07:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!